EUROLYGA 2023

Iš Belgrado su trečia vieta grįžtantis Š. Jasikevičius: „Turime tai kuo greičiau pamiršti“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa šio sezono Eurolygos finale iškovojo trečiąją vietą. Šeštadienį vykusiame mažajame finale Katalonijos klubas 84:74 pranoko Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkus.

Š.Jasikevičius. <br>AP/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius. <br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 8:09 PM, atnaujinta May 21, 2022, 10:23 PM

Po pergalingai užbaigto tarptautinio sezono 46-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos neslėpė, kad ši pergalė per daug džiaugsmo jam nesuteikė.

„Sveikinimai mūsų žaidėjams ir sirgaliams. Tai yra mūsų dovana už jų kelionę į Belgradą ir mūsų palaikymą. Manau daugelis supranta mūsų savijautą – žaisti tokio tipo rungtynes nėra didelis malonumas.

Buvo nerimo dėl komandos vaizdo, ypatingai rungtynių pradžioje, nes buvo nemažai emocijų pralaimėjus pusfinalį. Vaikinai pademonstravo profesionalumą, jie atliko gerą darbą.

Vargu, ar mūsų nuotaikos itin geresnės nei prieš rungtynes, bet ši pergalė prideda šiek tiek pozityvumo“, – po pergalės mažajame finale kalbėjo Šaras.

Del čempionų titulo į Belgradą atvykęs Šaras teigė, kad norės kuo greičiau pamiršti šį laikotarpį ir prakalbo apie tolimesnius komandos tikslus.

„Turime gerai užbaigti sezoną ir laimėti Ispanijos titulą, o dabartinę situaciją turime kuo greičiau pamiršti“, – teigė Š.Jasikevičius.

Eurolygos finale triumfavo Stambulo „Anadolu Efes“, kuri 58:57 palaužė Madrido „Real“ krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.