EUROLYGA 2023

Iš Eurolygos su CSKA išspirtas D. Itoudis: „Keista finalinį ketvertą stebėti nuo sofos“

Daugkartinė Eurolygos finalinio ketverto dalyvė Maskvos CSKA šiais metais liko ne tik už svarbiausių kovų, bet ir pačio turnyro borto. Dėl Rusijos karinės agresijos prieš Ukrainą šalies sostinės klubas buvo pašalintas iš Senojo žemyno krepšinio pirmenybių.

D.Itoudis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
D.Itoudis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-21 11:01

Iki šiol su tuo sutikti nenorintis CSKA vyriausiais treneris Dimitris Itoudis neslepia nusivylimo tokiu Eurolygos sprendimu.

Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu atskleidė, kad nepasikeitus politinei situacijai Rusijos klubai negalės varžytis turnyre ir kitame sezone, o tai, pasak 51-erių krepšinio specialisto iš Graikijos, yra neteisinga.

„Žinoma, kad nepalaikau tokio sprendimo, bet aš nesu komandos vadovas, o tik vienas iš atstovų. CSKA yra milžiniška organizacija ir ji judės į priekį net jei ir nežais Eurolygoje“, – naujienų agentūrai TASS samprotavo graikas.

D.Itoudis taip pat užsiminė apie šiuo metu Belgrade vykstančias Eurolygos finalinio ketverto kovas.

„Kol kas pusfinaliuose buvo labai įdomios rungtynės. Keista finalinį ketvertą stebėti nuo sofos“, – pridūrė CSKA treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.