EUROLYGA 2023

Varžovų lyderius išskyręs Šaras sieks trečiosios vietos Eurolygoje: nori padovanoti pergalę sirgaliams

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa stos į kovą dėl garbės. Šeštadienį Katalonijos klubas Belgrade vykstančiame Eurolygos finaliniame ketverte žais dvikovą dėl trečiosios vietos su Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkais.

Š.Jasikevičius.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2022, 9:45 AM

Nors pagrindinis „Barcelona“ tikslas buvo iškovoti čempionų titulą, tačiau 46-erių krepšinio specialistas stengiasi laikyti aukštai iškeltą galvą ir akistatos išvakarėse kalbėjo apie laukiančių rungtynių svarbą.

„Dabar mūsų pagrindinis tikslas yra iškovoti trečiąją vietą. Turime kovoti ir tinkamai nusiteikti prieš artėjančias Ispanijos krepšinio čempionato atkrintamąsias varžybas.

Čia mus palaiko būrys sirgalių, turime žaisti dėl jų. Privalome atiduoti viską, kas yra geriausia šioms rungtynėms, mes to sieksime.

Žaisime prieš vieną iš geriausių kamuolį judinančių komandų. Ne paslaptis, kad žaidėjai, kurie gali nuspręsti šių rungtynių likimą yra Kostas Sloukas, Aleksandras Vezenkovas, Tyleris Dorsey ir Thomasas Walkupas“, – samprotavo Šaras.

Eurolygos mažasis finalas bus žaidžiamas šeštadienį, 17 val. Lietuvos laiku. Šias rungtynes galėsite sekti kartu su lrytas.lt portalu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.