EUROLYGA 2023

Penkerius metus „Anadolu Efes“ ekipoje praleidęs K. Simonas kitą sezoną komandos marškinėlių nebevilkės

Nuo 2017-ųjų Stambulo „Anadolu Efes“ garbę ginantis kroatas Krunoslavas Simonas kitą sezoną šiame klube nebežais. Apie tai po Turkijos komandai pergalingai pasibaigusio Eurolygos finalinio ketverto 36-erių gynėjas pranešė pats.

K. Simonas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
K. Simonas.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2022, 7:27 PM

Dėl kelio traumos savo atstovaujamai ekipai Belgrade padėti negalėjęs 197 cm ūgio krepšininkas „Anadolu Efes“ pagerbimo ceremonijoje teigė, kad tai buvo paskutiniai jo metai šioje ekipoje.

„Tai buvo nuostabūs penkeri metai. Žodžiais negaliu apsakyti to malonumo, kurį pajutau turėdamas galimybę būti kartu su šiais vaikinais.

Mano amžiuje jau pradedama galvoti apie kitus dalykus, bet aš visada prisiminsiu šiuos penkerius metus Stambule su šia komanda, vyrukais, treneriu.

Net ir pralėkus daugeliui metų aš prisiminsiu šiuos momentus. Ačiū jums už viską, buvo didžiulė garbė dalintis viskuo su šiais vaikinais. Tikiuosi, kad komanda pratęs savo sėkmingą kelią“, – teigė kroatas.

Šiame Eurolygos sezone jis vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 6,9 taško, atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 7,7 naudingumo balo.

Kol kas nėra aišku, ar „Anadolu Efes“ tapo paskutiniąja gynėjo karjeros stotele.

Vilkėdamas šios komandos marškinėlius jis dukart laimėjo Eurolygą ir du kartus triumfavo Turkijos krepšinio pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.