EUROLYGA 2023

Aistros Belgrado krepšinio milžinų derbyje: skriejo daiktai, į peštynes su sirgaliais įsivėlė ir žaidėjai

Sekmadienį Serbijos sostinėje Belgrade vyko antrasis Adrijos lygos finalo serijos mūšis. Jame „Crvena zvezda“ namuose priėmė to paties miesto „Partizan“ krepšininkus.

Belgrado krepšinio derbis neapsiėjo be incidentų.<br>Stopkadras.
Belgrado krepšinio derbis neapsiėjo be incidentų.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-30 11:51

„Amžinuoju derbiu“ vadinamoje akistatoje 85:81 laimėjo „Crvena zvezda“, o kaip jau įprasta šioje akistatoje aistros virė ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų.

Nuaidėjus finalinei rungtynių sirenai „Partizan“ komandos atstovai nuskubėjo prie sekretoriato bei jiems atnešė daiktus, kuriais buvo apmėtytas svečių komandos atsarginių žaidėjų suolelis.

„Crvena zvezda“ sirgaliams šis priešininkų stovyklos gestas nepatiko. Netrukus arenoje pasigirdo įžeidžiančios skanduotės, o į veiksmų sūkurį įsitraukė ir „Partizan“ klubo krepšininkai.

Žaibiškai šalia aikštės atsirado grupelė „Crvena zvezda“ sirgalių, kurie įsivėlė į apsistumdymą su svečių ekipos žaidėjais.

Aistras ramino ne tik apsaugos darbuotojai, bet ir „Crvena zvezda“ žaidėjai bei jų treneris Dejanas Radonjičius. Liepsnai aprimus tuneliu varžovus kartu su palyda išlydėjo patys aikštės šeimininkų krepšininkai.

Šiuo metu finalo serijoje iki trijų pergalių „Crvena zvezda“ prieš savo priešininkus pirmauja 2:0. Trečiosios finalo rungtynės bus žaidžiamos „Partizan“ tvirtovėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.