EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas įbėgs į aikštę brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynėse Vilniuje

Naujajame Orleane praėjusį sezoną garsiai skambėjęs Lietuvos krepšinio žvaigždės Jono Valančiūno vardas aidės ir Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje.

Jonas Valančiūnas žais su broliais Lavrinovičiais.<br> Organizatorių nuotr.
Jonas Valančiūnas žais su broliais Lavrinovičiais.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-31 10:41, atnaujinta 2022-05-31 10:46

Ne vienus metus NBA garsėjantį lietuvį krepšinio sirgaliai galės išvysti ir brolių Lavrinovičių atsisveikinimo rungtynėse, vyksiančiose birželio 18 dieną.

„Broliai. Karjeros finalas“ padėkos šventę rengiantys Darjušas ir Kšištofas džiaugiasi, kad Jonas Valančiūnas ir daugybė kitų profesionaliai teberungtyniaujančių krepšininkų sutiko atvykti tiesiai iš Lietuvos rinktinės pasiruošimo stovyklos, kurioje ruošiamasi pasaulio taurės atrankai, ar net iš šeimos atostogų.

„Jūs matėte, kokie centrai pas mus žais! Jonas, Artūras... O jei dar Donatas Motiejūnas prisijungs, tai su broliu dabar „štanginėje“ užsidarysime, kad galėtumėme pasistumdyti su tokiais vyrais“, – juokavo Kšištofas.

Paskutinį kartą pasistumdyti finalo kaltininkams teks ir su tokiomis legendomis kaip Arvydas Macijauskas, Robertas Javtokas, Simas Jasaitis, Mantas Kalnietis bei Ramūnas Šiškauskas. Tikslios komandų sudėtys bus paskelbtos kitą savaitę, tačiau jau dabar žinoma, kad į pergalę komandas ves tituluočiausi Lietuvos treneriai – Antanas Sireika ir Jonas Kazlauskas.

Tikimasi, kad Prancūzijoje šiuo metu žaidžiantis D.Motiejūnas spės užbaigti sezoną ir taip pat pasinaudos brolių kvietimu.

Birželio 18-oji bus ne tik brolių karjeros finalo rungtynės, bet ir diena, kai visi norintys galės susitikti su savo mylimiausiais žaidėjais. Po renginio bus galima nusifotografuoti, gauti autografą ar paprasčiausiai paspausti ranką – krepšininkai pasiruošę nudžiuginti kiekvieną.

Organizatoriai prideda, jog pertraukėlių metu šventė taip pat nesustos, mat nuotaiką ir sirgalių bei komandų užsidegimą palaikys vedėjas Karolis Tiškevičius, o nuo kėdžių kels Vido Bareikio dainos. . Dalis už bilietus surinktų lėšų bus skiriamos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.