EUROLYGA 2023

Ketvirtojo NBA čempionų titulo sieksiantis S. Curry šlovino varžovus: „Ši komanda neturi silpnybių“

NBA pasitinka finišo tiesiąją. Kovoje dėl pirmenybių titulo liko tik dvi komandos – Rytų konferencijoje lygių neturėjusi „Boston Celtics“ ir Vakaruose triumfavusi „Golden State Warriors“.

S.Curry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Curry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 12:23 PM

Prieš artėjančią finalo iki keturių pergalių seriją vienas iš San Francisko ekipos lyderių Stephenas Curry pasidalino savo lūkesčiais prieš artėjančias svarbiausias šio sezono kovas.

34-erių triskart NBA čempionas išskyrė priešininkų lyderius bei negailėjo šiltų žodžių Bostono klubui.

„Celtics“ turi vaikinus, kurie sugeba žaisti itin aukštame lygmenyje. Ši komanda tiesiog neturi silpnybių. Vis dėl to mes turime nemažai pasitikėjimo savimi, žinome, kad galime tapti čempionais. Tuo pat metu labai gerbiame ir jų komandą.

Jasonas Tatumas ir Jaylenas Brownas yra pagrindiniai „Celtics“ lyderiai. Geru žaidimu taip pat pasižymi ir Marcusas Smartas. Veteranai komandoje gerai žino savo pozicijas.

Esu tikras, kad tiek mes, tiek ir jie yra labai motyvuoti. Nekantriai laukiu šios finalinės serijos“ , – „NBC Sports“ cituoja S.Curry žodžius.

Šiose NBA atkrintamosiose varžybose 188 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per rungtynes įmeta po 25,9 taško, atkovoja po 4,9 kamuolio ir atlieka po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

NBA finalo serija San Franciske prasidės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.