EUROLYGA 2023

Per žingsnį nuo NBA finalo likęs K. Lowry įsiuto: „Metus iššvaistėme veltui“

„Miami Heat“ bei šiai ekipai atstovaujančiam gynėjui Kyle'ui Lowry NBA sezonas jau baigtas. Majamio klubas liko per plauką nuo pirmenybių finalo – Rytų konferencijos finišo tiesiojoje „Heat“ pralaimėjo seriją iki keturių pergalių „Boston Celtics“ krepšininkams 3:4.

K.Lowry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Lowry.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 5:55 PM

Pasibaigus septintosioms serijos rungtynės 36-erių 183 cm ūgio K.Lowry buvo itin nusivylęs.

Be NBA finalo likęs gynėjas po nesėkmės kalė save prie kryžiaus bei pridūrė, kad visas šis sezonas po paskutiniosios nesėkmės tapo beprasmiu.

„Gaila, kad negalėjau žaisti bent šiek tiek geriau. Tai apsunkina situaciją. Kas žino, kiek dar turėsiu galimybių savo karjeroje žaisti NBA finale. Manau, kad šiuos metus praleidau veltui, nes žaidžiu tik dėl čempionų žiedų.

Buvo smagu, vertinu komandos draugus, jų pastangas, bet manau, kad tai buvo tik metų švaistymas. Jei nelaimėjome čempionų titulo – metus iššvaistėme veltui“, – sports.yahoo.com cituoja „Heat“ gynėjo žodžius.

Paskutinėse sezono rungtynėse veteranas įmetė 15 taškų, pataikydamas 4 metimus iš 12, atkovojo septynis kamuolius ir atliko tris rezultatyvius perdavimus.

NBA finale „Boston Celtics“ susigrums su „Golden State Warriors“ krepšininkais. Serija iki keturių pergalių prasidės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.