EUROLYGA 2023

Po „Lietkabelio“ trenerio skandalingo šou Vilniuje – „Cido arenos“ pašaipus atkirtis „Rytui“ ir jo vadovui

Trečiadienį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) įvyko trečiosios finalo rungtynės, tačiau jos įsiminė labiau ne dėl Vilniaus „Ryto“ triuškinamos pergalės prieš Panevėžio „Lietkabelį“, o dėl „Lietkabelio“ vyriausiojo trenerio Nenado Čanako konfliktu su varžovų treneriu ir vadovu Dariumi Gudeliu.

 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> lrytas.lt koliažas
 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> lrytas.lt koliažas
 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> G.Šiupario nuotr.
 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> G.Šiupario nuotr.
 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> G.Šiupario nuotr.
 Nenadas Čanakas įsivėlė į skandalą.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 2, 2022, 2:09 PM, atnaujinta Jun 2, 2022, 4:12 PM

Kai antrame kėlinyje svečiai atsiliko 26:51, varžybiniame momente Dovydui Giedraičiui buvo prakirstas smakras, o šis tik sėdėdamas ir kraujuojantis stebėjo, kaip „Ryto“ žaidėjas įkrovė kamuolį į krepšį.

Užpykęs dėl tokio neva neteisingo teisėjų požiūrio į situaciją N.Čanakas pradėjo priekaištauti arbitrams ir užsidirbo dvi technines pražangas bei iškart buvo priverstas palikti areną.

Tačiau panevėžiečių strategui išeiti be šou nepavyko: serbas praeidamas pro „Ryto“ vedlį Giedrių Žibėną užkliudė jį pečiu, o pastarasis atšoko kaip kamuolys ir vos nenukrito.

N.Čanakui pasirodė, kad tai buvo vaidyba jis dar labiau įpylė žibalo į ugnį – pradėjo ploti G.Žibėnui.

Toks svečių „Lietkabelio“ stratego elgesys itin nepatiko „Ryto“ vadovui Dariui Gudeliui, kuris jau einant iš arenos nusiėmęs akinius stengėsi įsikabinti į serbą ir siūlė išsiaiškinti santykius asmeniškai. Konflikto gesinti stojo „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

„Nesididžiuoju tuo. Toks esu aš. Nesu vaidintojas, esu realistas. Dovydui Giedraičiui buvo prakirstas smakras ir karštai sureagavau. Ar aš jį pastūmiau? Aš jo nestūmiau, jis pasimaišė mano kelyje“, – konfliktą su varžovais komentavo „Lietkabelio“ treneris.

Savo poziciją dėl konflikto socialiniame tinkle paliko ir „Cido“ arenos atstovai, kurioje žaidžia „Lietkabelis“.

Jie „užsipuolė“ galimai arbitrus, kurie sukėlė sąmyšį, taip pat teko ir „Ryto“ strategui bei Vilniaus komandos vadovui.

„LKL – Lietuvos krepšinio lyga registruota 11 komandų, šiandien išvydome dar vieną (kartais pasirodančią sezono metu) vieną neregistruotą tik su švilpukais, – rašė „Ozo arena“ atstovas. – Bet TIK VIENA komanda išskirtinė, kuri didžiuojasi žaisdama svarbiausias, finalines kovas treniruočių salėje, kuri greičiausiai neatitinka visų saugumo reikalavimų, kurioje apsaugos buvo galima suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų, kur prie svečių komandos kiekvienas jų fanas galėjo prieiti ir iš „pasisakymų“ parodyti, kiek klasių yra baigęs (plius minus – 5 klasės).

TIK VIENA komanda, kurios treneris šį vakarą gavo nuo visos Lietuvos Oskaro apdovanojimą už neįtikėtiną šuolį į beveik treniruočių salės pogrindžius. BRAVO!

TIK VIENA komanda, turi galingiausiai akinius nusiiminėjantį ir į turėklus įsikibusį klubo dalininką.

Ir taip, ši komanda šiandien buvo stipresnė ir nugalėjo vyrus, kurie be jokių abejonių verti finalo ir jo titulo ir visi pritars, kad turi TIKRĄ TRENERĮ!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.