EUROLYGA 2023

Kvietimas sporto mokykloms: broliai Lavrinovičiai dovanoja bilietus į savo finalines rungtynes

Nors jau tapo įprasta, jog didžiausias dėmesys krepšinio pasaulyje yra skiriamas ryškiausiems srities profesionalams, dažnas pamiršta, kad šio sporto ateitis priklauso dar tik besimokantiems jaunuoliams. Tai suprasdami broliai Lavrinovičiai su malonumu perduoda estafetę jaunajai kartai ir kviečia visas Lietuvos sporto bei krepšinio mokyklas nemokamai stebėti „BROLIAI. Karjeros finalas“ atsisveikinimo rungtynes.

Broliai Lavrinovičiai kviečia į paskutines savo karjeros rungtynes.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Broliai Lavrinovičiai kviečia į paskutines savo karjeros rungtynes.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Broliai Lavrinovičiai kviečia į paskutines savo karjeros rungtynes.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Broliai Lavrinovičiai kviečia į paskutines savo karjeros rungtynes.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 7, 2022, 11:03 AM

„Žinot, istorija yra gyva tol, kol ją prisimena žmonės. Todėl birželio 18 dieną su broliu stengsimės, kad mūsų renginys būtų ir Lietuvos krepšinio istorijos pamoka, kurios metu jaunieji sportininkai galėtų susipažinti su legendiniais šalies krepšininkais iš arčiau nei per Youtube“, – su šypsena savo idėją pristatė Kšištofas.

Ši socialiai atsakinga idėja Darjušui ir Kšištofui kilo neatsitiktinai – pastaraisiais metais aukščiausi pasaulio dvyniai yra dažni svečiai moksleivių krepšinio lygos rungtynėse, į kurias atvyksta palaikyti tėvų pėdomis sekančius savo sūnus.

„Kas kartą stebint savo vaikų žaidimą matome ir kitų miestų krepšinio mokyklas. Tikrai gera matyti tokį vaikų užsidegimą, jaunų trenerių atsidavimą ir kokioje motyvuojančioje aplinkoje auga mūsų vaikai. Todėl pasibaigus sezonui visus apdovanoti bilietais į renginį mums yra vienas džiaugsmas“, – dalijosi Darjušas.

Akivaizdu, kad daugiau nei dvidešimtmetį besitęsiančią karjerą skaičiuojantys broliai nori atšvęsti su visų kartų aistruoliais – jokių amžiaus apribojimų, tik vienijanti aistra krepšiniui.

Kiek daugiau nei po savaitės „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje vyksiančioje krepšinio šventėje netrūks nei taiklių metimų, nei smagaus laiko pertraukėlių metu, mat geros nuotaikos užtikrinimas patikėtas Vidui Bareikiui ir renginio vedėjui Karoliui Tiškevičiui. Organizatoriai taip pat pabrėžia, jog renginyje dalyvavę krepšinio mokyklų vaikai vakaro pabaigoje turės galimybę įsiamžinti su savo mylimiausiais legendiniais bei profesionaliai tebežaidžiančiais krepšininkais. Visas sporto ir krepšinio mokyklas, norinčias pasinaudoti šia išskirtine galimybe ir užsitikrinti vietas arenoje, broliai ragina kuo skubiau registruotis el. paštu info@lavtwins.lt. Kvietimų skaičius ribotas.

Iki renginio liekant vis mažiau laiko, tirpsta ir bilietai. Visi sirgaliai savaisiais dar gali pasirūpinti bilietai.lt svetainėje. Dalis už bilietus surinktų lėšų bus skiriamos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams. Negalėsiantiems rungtynių stebėti gyvai, jos bus tiesiogiai transliuojamos per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.