EUROLYGA 2023

Koją susižeidęs S. Curry įvertino jos būklę prieš artėjančias finalo serijos rungtynes

Stephenas Curry ir jo atstovaujama „Golden State Warriors“ ekipa NBA finale atsidūrė atsiliekančios komandos vaidmenyje. Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vykusiose trečiose serijos rungtynėse San Francisko klubas išvykoje 100:116 nusileido „Boston Celtics“ krepšininkams.

S.Curry (centre).<br>Reuters/Scanpix nuotr.
S.Curry (centre).<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2022, 1:32 PM

Patirtas pralaimėjimas dar labiau apkarto „Warriors“ lyderiui S.Curry, kuris ketvirtajame kėlinyje susižeidę koją. Kovojant dėl kamuolio ant 34-erių gynėjo kojos užkrito „Celtics“ aukštaūgis Alas Horfordas.

S.Curry kurį laiką gulėjo ant parketo su skausmo kamuojamu veidu, bet liko aikštėje.

Vis dėlto pasibaigus dvikovai „Warriors“ ekipos vedlys pripažino, kad vis dar nėra aišku, kokia situacija bus prieš šeštadienį vyksiančias ketvirtąsias serijos rungtynes.

„Sunku pasakyti, ar buvo galima išvengti šio kontakto. Esant tokioje situacijoje nuolat galvoji, kaip greičiau ištraukti koją, būtent tą ir stengiausi padaryti.

Kol kas viskas atrodo neblogai (apie kojos būklę – red.), bet palaukime. Pažiūrėsime, kokia bus situacija per kelias ateinančias dienas.

Šešis tolimus metimus pataikęs S.Curry apskritai į „Celtics“ krepšį įmetė 31 tašką ir buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas.

Ketvirtosios serijos rungtynės naktį iš penktadienio į šeštadienį bus žaidžiamos Bostone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.