EUROLYGA 2023

Ignas Brazdeikis kitą sezoną gali persikelti į Europą

Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlius šią vasarą apsivilksiantis NBA žaidėjas Ignas Brazdeikis kitą sezoną gali persikelti į Europą.

Ignas Brazdeikis<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2022, 3:54 PM

Tai praneša portalas eurohoops.net.

„Gimęs Lietuvoje, bet augęs už Atlanto, – krepšininką apibūdina graikų portalas. – Ignas Brazdeikis žaidimą NBA lygoje vis keičia į pasirodymus G lygoje.

Tai akivaizdus įrodymas, kad turėdamas savo talentą ir pasą, jis yra labai patrauklus Eurolygos komandoms, ypatingai Kauno „Žalgiriui“, kuris krepšininke gali rasti talentą, kurio reikia komandai.“

23-ejų I.Brazdeikis pastaruoju metu žaidė „Orlando Magic“ klube. NBA lygoje lietuvis rinko 4,9 taško, 1,7 atkovoto kamuolio ir 0,9 rezultatyvaus perdavimo.

Lrytas.lt primena, kad žaidėjas sutiko šią vasarą atstovauti Lietuvos rinktinei, kuri birželio 16-ąją pradės pasiruošimą Pasaulio čempionato atrankos langui.

Ketvirtadienį Krepšinio namuose Kaune bus surengta speciali spaudos konferencija, kurioje dalyvaus ir pats krepšininkas, užaugęs Kanadoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.