EUROLYGA 2023

Maištas laive: dėl pablogėjusių santykių su Šaru „Barcelona“ klubą nori palikti vienas iš lyderių Krepšininku domisi kiti Europos milžinai

Sekmadienį nesėmingai sezoną baigusi Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa gali sulaukti nemažų permainų. Vienas iš komandos lyderių gynėjų grandyje Nickas Calathesas su Katalonijos klubu turėtų paskuti skirtingais keliais.

Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
N.Calathesas ir Š.Jasikevičius.<br>lrytas.lt koliažas.
N.Calathesas ir Š.Jasikevičius.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 20, 2022, 12:34 PM, atnaujinta Jun 20, 2022, 12:39 PM

Naujienų portalas „Mundo Deportivo“ praneša, kad dar vienerių metų sutartį su „Barcelona“ turintis 33-ejų graikas nori palikti Šaro kariauną.

Teigiama, kad tam įtakos gali turėti kai kurios vidinės problemos komandoje. Pridedama, kad N.Calathesas taip pat pradėjo nebesutarti su ekipos treneriu Š.Jasikevičiumi.

Ispanijos žiniasklaida taip pat prideda, kad ant gynėjo tinklus pradėjo mesti Tel Avivo „Maccabi“ ir Stambulo „Fenerbahce“ klubai.

Nėra atmetama, kad N.Calathesas gali sugrįžti ir į Graikiją bei vėl apsivilkti Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius.

Vis dėlto iki tol krepšininkas turi nusitraukti vis dar galiojančią sutartį su „Barcelona“. Šiemet Eurolygoje jis vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 7,3 taško, atkovodavo po 3,9 kamuolio ir atlikdavo po 6,3 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.