EUROLYGA 2023

J. Vainausko surinktas Mažeikių klubas keičia įvaizdį ir pavadinimą Klube žais A. Jomantas ir S. Jasaitis

Naująjį krepšinio sezoną Mažeikių miesto krepšinio komanda pasitinka atnaujinusi ne tik sudėtį, bet ir komandos įvaizdį, rašoma klubo pranešime spaudai. Nuo šiol Mažeikių krepšinio klubas turi naują pavadinimą – „M BASKET“, o taip pat ir naują komandos logotipą. Komandos spalvos išlieka nepasikeitusios – raudona ir balta.

Jonas Vainauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Jonas Vainauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2022, 12:42 PM

„Mūsų krepšinio klubas auga ir tikiuosi, jog artimiausiu metu išaugsime tiek, kad galėsime žengti ir už Lietuvos ribų. Norime jums pristatyti naują tarptautinį mūsų krepšinio klubo pavadinimą ir prekinį ženklą „M BASKET“. Naujasis pavadinimas ir logotipas simbolizuoja modernumą ir modernų mūsų požiūrį į klubo valdymą, tikslų siekimą, aiškiai nusako atstovaujamą sporto šaką.

Tikimės, kad naujasis komandos pavadinimas ir logotipas taps neatsiejamu mūsų ženklu tiek NKL, vėliau LKL ir galbūt ateityje tarptautiniuose turnyruose.

„M BASKET“ – tai tarptautinis Mažeikių bendruomenės krepšinio klubo vardas, „M BASKET“ – tai aukšto lygio krepšinio organizacija apimanti profesionalų krepšinio komandą ir vaikų akademiją, „M BASKET“ – tai Mažeikių krepšinis, kuris, tikimės bus gerbiamas visų mūsų miestiečių ir kitų miestų bei šalių klubų, su kuriais mes kovosime.“ – naująjį komandos įvaizdį pristatė klubo vadovas Arūnas Liškus.

Mažeikių komanda keturis sezonus nuo 2017 iki 2021 metų buvo žinoma kaip „Ereliai“, o visus kitus sezonus praleido po „Mažeikių“ vardu. Klubas žaidžia Nacionalinėje krepšinio lygoje, o kitame sezone jam atstovaus Artūras Jomantas ir Simas Jasaitis, o klubo sporto direktoriumi jau antrus metus dirba legendinis Jonas Vainauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.