EUROLYGA 2023

Netikėtas posūkis: „Barcelona“ palikti norintis N. Calathesas gali nutūpti Rusijoje

Dvejus metus „Barcelona“ klube rungtyniavęs Nickas Calathesas gali palikti Šaro kariauną. Kiek anksčiau buvo pranešta, kad 33-ejų graikas nori nutraukti ryšius su Katalonijos ekipa, o krepšininku domisi keli Eurolygos klubai. Penktadienį paaiškėjo, kad į kovą dėl 198 cm ūgio įžaidėjo stoja ir dar viena komanda.

N.Calathesas.<br>ZP/Scanpix nuotr.
N.Calathesas.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2022, 9:09 AM, atnaujinta Jun 25, 2022, 9:11 AM

Naujienų portalas „Eurohoops“ praneša, kad N.Calathesas pradėjo derybas su nuo Eurolygos kovų nušalintos šalies agresorės Rusijos Sankt Peterburgo „Zenit“ klubu.

Cituodamas Rusijos naujienų agentūrą „RIA Novosti“, Europos krepšinio žiniasklaidos milžinas teigia, kad graikas vis dar yra išlaikęs šiltą ryšį su Sankt Peterburgo klubo treneriu Xavi Pascualiu bei sporto direktoriumi Manoso Papadopouloso. Su jais N.Calathesas kartu dirbo Atėnų „Panathinaikos“ klube.

Vilkėdamas „Barcelona“ marškinėlius gynėjas šiemet Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 7,3 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 7,3 naudingumo balus.

Iš tarptautinio krepšinio dėl pradėtos karinės agresijos prieš Ukrainą išspirti Rusijos klubai kitą sezoną virs savo sultyse.

FIBA ir Eurolyga užkirto kelią šalies agresorės komandoms varžytis tarptautinėje arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.