EUROLYGA 2023

Slogiai sudėtį pildanti „Wolves“ naujokų bandys ieškoti NBA Vasaros lygoje

Gedimino Žiemelio vadovaujamas „Wolves“ krepšinio klubas po truputį apšyla kojas rinkoje. Apie oficialiai pasiektus susitarimus su treneriu Rimu Kurtinaičiu bei gynėju Adu Juškevičiumi pranešusi „Wolves“ kitų komandos naujokų sieks ieškoti ne tik Europos, bet ir JAV rinkoje.

A.Bružas ir R.Kaukėnas.<br>„Wolves“ klubo nuotr.
A.Bružas ir R.Kaukėnas.<br>„Wolves“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2022, 9:47 AM

Penktadienį klubas pranešė, kad ekipos atstovai lankosi Las Vegase, kuriame šiuo metu vyksta NBA Vasaros lygos kovos, kuriose save pristato perspektyviausi planetos krepšininkai.

„Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas ir krepšinio operacijų vadovas Algimantas Bružas atvyko į Las Vegasą, kur šiuo metu vyksta NBA Vasaros lyga. Ten bus ieškoma talentingų krepšininkų, kurie galėtų prisijungti prie mūsų komandos“, – rašoma komandos feisbuke.

Prisistatydamas „Wolves“ komandai R.Kurtinaitis teigė, kad pats svarbiausias klubo darbas šiuo metu yra surinkti sudėtį.

„Atvirai pasakius, šiuo klausimu mes vėluojame kokį mėnesį. Pats akcentas turėtų būti surinkti žaidėjus ir ypač lietuvius. Tas mums yra svarbiausia, užsieniečius visas plius minus parinksi, jų yra daug. Viskas yra limituota, tas biudžetas nėra per didelis, kadangi ir logiška.

Šiemet klubas negavo vietos Europos taurėse. Kiek žinau, gal į kažkurią iš FIBA taurių ir pavyks įsibrauti. O šiaip būtų nelogiška, jei tik dėl LKL mestume tuos baisinius pinigus. Nesakau, kad LKL nesvarbu, bet viskas yra palaipsniui, projektai nesidaro per metus, per du ar tris. Matome, „Ryto“ pergalės reikėjo laukti 12 metų“, – samprotavo krepšinio specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.