EUROLYGA 2023

N. Kaliničius jau ant „Barcelona“ slenksčio: „Valencia“ serbui uždegė žalią šviesą

Serbijos krepšinio žvaigždė Nikola Kaliničius netrukus turėtų sustiprinti Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelona“ ekipos sudėtį.

N.Kaliničius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Kaliničius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2022, 2:01 PM

Nors Katalonijos klubas jau buvo pasiekęs susitarimą su 30-mečiu 202 cm ūgio krepšininku, tačiau sandoriui kelia kirto tam tikros Ispanijos taisyklės. Pagal įsipareigojimus N.Kaliničius vis dar priklausė „Valencia“ komandai, dėl šios priežasties jis negalėjo prisijungti prie jokio kito Ispanijos krepšinio čempionate rungtyniaujančio klubo.

Vis dėlto šeštadienį buvo pranešta, kad „Valencia“ pasiekė susitarimą su „Barcelona“ klubu dėl N.Kaliničiaus teisių išpirkos, kuri siekė 500 tūkst. eurų sumą.

Po šio susitarimo serbui buvo uždegta žalia šviesa prisijungti prie Šaro kariaunos, kurią krepšininkas turėtų papildyti jau netrukus.

Praėjusiame Eurolygos sezone N.Kaliničius vilkėjo Belgrado „Crvena zvezda“ komandos marškinėlius, kurioje vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 12,6 taško, atkovodavo po 3,9 kamuolio ir rinkdavo po 11,7 naudingumo balo.

Katalonijos klubas šią vasarą jau pranešė sukirtęs rankomis su čekais Tomasu Satoransky ir Janu Vesely.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.