EUROLYGA 2023

Kovoje dėl M. Grigonio – nauji viražai: apie save priminė ispanai, ambicijų neslepia ir „Žalgiris“

Nors savaitės pradžioje Graikijos spauda iškilmingai trimitavo, kad Maskvos CSKA klubą paliksiantis Marius Grigonis netrukus prisijungs prie Atėnų „Panathinaikos“ ekipos ir su ja pasirašys dviejų metų sutartį, tačiau 28-erių gynėjo istorijoje yra kur kas daugiau neaiškumų.

M.Grigonis (su kamuoliu).<br>G.Šiupario nuotr.
M.Grigonis (su kamuoliu).<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-13 08:07

Parašo po sutartimi vis dar nepadėjęs M.Grignonis atsidūrė ir kitų Eurolygos klubų radare, o dar labiau vanduo pajudintas buvo antradienį vakare.

Ispanijos naujienų portalas encestando.es pranešė, kad M.Grigoniui buvo padidintas finansinis pasiūlymas ir šis klausimas vėl nugulė ant derybų stalo.

Apie save kovoje dėl M.Grigonio priminė ir Kauno „Žalgiris“. Naujienų portalo basketnews.lt žurnalistas Donatas Urbonas Las Vegase vykstančioje NBA Vasaros lygoje susitiko su Kauno klubo vadovu Pauliumi Motiejūnu, kuris teigė, jog derybos su buvusiu žalgiriečiu vis dar vyksta.

„50 prie 50. Mes tikrai būtume gera vieta jam tobulėti, būti namie ir turėti svarbų vaidmenį“, – M.Grigonio šansus atsidurti „Žalgiryje“ D.Urbonui įvertino P.Motiejūnas.

Su Maskvos CSKA vis dar susieto M.Grigonio karjeros ateities klausimas turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.