EUROLYGA 2023

Matas Buzelis pasirinko: atstovaus Lietuvos krepšinio rinktinei

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) oficialiai FIBA sistemoje įregistravo vieną talentingiausių lietuvių išeivijos krepšininkų Matą Buzelį. Tai reiškia, jog septyniolikmetis žaidėjas tarptautinėse varžybose ateityje atstovaus Lietuvai.

M.Buzelis (dešinėje).<br>LKF nuotr.
M.Buzelis (dešinėje).<br>LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 1:27 PM, atnaujinta Jul 21, 2022, 1:32 PM

„Norime pasidalinti naujiena, kuri yra labai svarbi ne tik šiandieninei Lietuvos krepšinio situacijai, bet ir žvelgiant į ateitį. Turime Mato Buzelio sutikimą atstovauti Lietuvos rinktinėms ir jo oficialią registraciją FIBA sistemoje,“ – naujieną pristatė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Mato Buzelio pavardė įtraukta į Lietuvos U18 vaikinų rinktinės sąrašą.

Karolio Abramavičiaus treniruojami aštuoniolikmečiai šiuo metu ruošiasi Europos čempionatui, kuris liepos 30 – rugpjūčio 7 dienomis vyks Turkijoje.

Tiesa, dėl Mato Buzelio galimybių prisijungti prie U18 rinktinės Europos čempionate abejojama, mat jaunasis Lietuvos talentas šiuo metu dalyvauja prestižinėje NIKE jaunimo krepšinio lygoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.