EUROLYGA 2023

K. Kemzūra atskleidė, kaip keisis pasiruošimas prie krepšinio rinktinės prisijungus NBA bokštams

Lietuvos krepšinio rinktinė tęsia pasiruošimą artėjančioms svarbiausioms metų kovoms. Ketvirtadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai Klaipėdoje surems ietis su Estijos krepšinio rinktine. Atsakomoji šių komandų draugiška dvikova bus žaidžiama sekmadienį Alytuje.

K.Kemzūra.<br>G.Šiupario nuotr.
K.Kemzūra.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2022, 1:30 PM

Prieš artėjantį estišką barjerą vienas iš Kazio Maksvyčio asistentų Kęstutis Kemzūra prakalbo apie jo treniruojamų krepšininkų nuotaikas.

„Vyrai treniruotėse dirba gerai, entuziazmo ir energijos yra. Aišku, treneriams visada norisi, kad tos kokybės būtų daugiau, bet yra taip, kaip yra, svarbu, kad yra postūmis, žingsniai kiekvieną dieną. Atsiranda daugiau supratimo, atlikimas gerėja, svarbiausia, kad kai ateis laikas, būtume ten, kur ir norime būti“, – samprotavo 52-ejų krepšinio specialistas.

Savaitės pradžioje prie rinktinės prisijungė naujasis Kauno „Žalgirio“ pirkinys Ignas Brazdeikis. Nuo rugpjūčio 4 dienos su rinktine kartu sportuoti galės ir ryškiausios komandos žvaigždės Jonas Valančiūnas bei Domantas Sabonis. Tiesa, K.Maksvytis praėjusią savaitę patikino, kad ketvirtadienio rungtynėse abu NBA milžinai aikštėje nepasirodys.

„Planai keičiasi, kai jungiasi tokie stiprūs žaidėjai bei tie, kurie prie komandos prisijungs vėliau. Jie bus vieni iš pagrindinių rinktinės žaidėjų, todėl kai kas koreguosis. Visi suprantame, kad norėsime išnaudoti jų stipriausias vietas. Reikės išmokti žaisti ir su jais kartu. Tą mes ir darome – mokinamės žaisti kartu“, – apie naujų krepšininkų įsiliejimą kalbėjo K.Kemzūra.

Lietuvos ir Estijos draugiškos rungtynės Klaipėdoje bus žaidžiamos ketvirtadienį, 19 val. 30 min.

Lietuvos krepšinio rinktinės išplėstinis kandidatų sąrašas:

Rokas Jokubaitis („Barcelona“, Ispanija), Lukas Lekavičius (Kauno „Žalgiris“), Kristupas Žemaitis (Vilniaus „Wolves“), Marius Grigonis (Atėnų „Panathinaikos“, Graikija), Arnas Butkevičius (Kauno „Žalgiris“), Tomas Dimša (Trevizo „NutriBullet“, Italija), Ignas Brazdeikis (Kauno „Žalgiris“) Rokas Giedraitis (Vitorijos „Baskonia“, Ispanija), Mindaugas Kuzminskas, Donatas Tarolis., Eigirdas Žukauskas (Vilniaus „Wolves“), Gytis Masiulis (Vilniaus „Rytas“), Domantas Sabonis („Sacramento Kings“, NBA), Jonas Valančiūnas („New Orleans Pelicans“, NBA), Laurynas Birutis (Kauno „Žalgiris“), Martynas Echodas (Vilniaus „Rytas“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.