EUROLYGA 2023

Į „Žalgirį“ D. Giedraitis atvyko su ypatinga sąlyga: ispanai paviešino susitarimo detales

Pirmadienį Madrido „Estudiantes“ ekipa oficialiai pranešė, kad pasiekė susitarimą su Kauno „Žalgirio“ klubu dėl Dovydo Giedraičio išpirkos. Ispanai padėkojo už darbą 21-erių lietuviui bei palinkėjo jam sėkmės daugkartinių Lietuvos čempionų gretose. Vis dėlto „Estudiantes“ pranešime apie D.Giedraičio persikėlimą į Kauną buvo atskleista ir kita svarbi sutarties detalė.

D.Giedraitis.<br>K.Kavolėlio nuotr.
D.Giedraitis.<br>K.Kavolėlio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2022, 11:45 AM, atnaujinta Aug 8, 2022, 1:56 PM

Teigiama, kad Madrido komanda gaus 50 proc. sumos nuo išpirkos, jei Kauno „Žalgiris“ ateityje nuspręstų patys parduoti D.Giedraitį.

193 cm ūgio krepšininkas pastaruosius penkerius metus priklausė Madrido „Estudiantes“ klubui iš Ispanijos, o praėjusį sezoną nuomos pagrindais praleido Panevėžio „Lietkabelio“ ekipoje.

Kauniečiai su gynėju pasirašė sutartį pagal „3+2“ kontakto formulę.

„Žaidimas „Žalgiryje“ bus dar vienas didelis žingsnis mano karjeroje. Norėčiau padėkoti klubui ir treneriams už pasitikėjimą, jaučiu didelę atsakomybę parodyti save iš pačios geriausios pusės“, – klubo svetainei sakė gynėjas.

Su Panevėžio komanda talentingas gynėjas rungtyniavo ir Europos taurės turnyre, kuriame per vidutiniškai 25 minutes rinko po 8,6 taško ir atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo. Beje, D.Giedraitis tolimus metimus realizavo geresniu nei 40 proc. taiklumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.