EUROLYGA 2023

Treniruotėmis pasidžiaugęs K. Maksvytis įvertino laukiantį ispanišką riešutėlį

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė penktadienį atvyko į Malagą, o savaitgalį šiame Ispanijos mieste pradėjo treniruotes prieš artėjantį draugišką išbandymą su vietos rinktine.

K.Maksvytis.<br>G.Šiupario nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2022, 5:24 PM

Vyriausiasis komandos treneris Kazys Maksvytis prieš antradienį vyksiančią dvikovą pabrėžė vykstančių treniruočių svarbą.

„Atvykome į Malagą, čia turėsime kelių dienų treniruočių stovyklą. Turėjome daug rungtynių ir mažai treniruočių, dabar turėsime kelias treniruotes, galėsime įvesti pakeitimus, dar labiau išgryninti sudėtį ir dar geriau pasiruošti čempionatui.

Turime ne tik gerai pasiruošti aikštėje, bet ir susilipdyti už aikštės ribų“, – samprotavo 45-erių darbėniškis.

Treneris taip pat įvertino Ispanijos rinktinė bei teigė, kad stiprus varžovas Lietuvos komandai reikalingas ir tam, kad lietuviai patys įsitikintų savo pajėgumu.

„Laukia rimtas testas, bus patiems smagu žaisti su ispanais, kad pajaustume gerą krepšinį ir pajaustume kokiame lygyje esame“, – pabrėžė K.Maksvytis.

Draugiška Lietuvos ir Ispanijos akistata varžovų tvirtovėje vyks antradienį. Atsakomasis mačas bus žaidžiamas po dviejų dienų Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.