EUROLYGA 2023

Į protokolą pažiūrėjęs T. Dorsey metė šešėlį ant įspūdingos Graikijos ir Serbijos dvikovos: „Nesu to matęs per visą karjerą“

Nors Serbijos ir Graikijos rinktinių dvikovoje visų akys krypo į pagrindinius herojus – NBA žvaigždes Giannį Antetokoumpo ir Nikolą Jokičių, po rungtynių greitai dėmesį patraukė ir skambiai nuaidėję Tylerio Dorsey žodžiai.

 T.Dorsey.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
 T.Dorsey.<br> ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2022, 2:10 PM

2023 metų pasaulio krepšinio čempionato atrankoje Serbijos rinktinė po neįtikėtinai dramatiškų rungtynių, kuriose reikėjo ir pratęsimo, 100:94 palaužė graikus.

Pastaruosius į priekį vedė 27-erių 211 cm ūgio G.Antetokoumpo, pelnęs 40 taškų.

Po rungtynių į spaudos konferenciją atėjęs Graikijos rinktinės marškinėlius vilkintis T.Dorsey kalbėjo apie ypatingai sunkias rungtynes ir išreiškė pagarbą savo komandos draugams, tačiau jau atsistodamas staiga žvilgtelėjo į statistikos protokolą ir staiga išreiškė didelę nuostabą.

T.Dorsey negalėjo patikėti, kad G.Antetokounmpo statistikoje pažymėta, kad šis pataikė 10 baudos metikų iš 14, o niekas daugiau jų nemetė.

„Nė vienas žaidėjas iš mano komandos daugiau nemetė baudos metimų. Man tai labai daug pasako. Nežinau, kas vyksta, bet reikėtų peržiūrėti rungtynių įrašą. Giannis negali būti vienintelis, metęs baudas. Nulis. Niekas daugiau jų nemetė“, – 16 taškų pelniusį krepšininką citavo eurohoops.net.

Jis jau norėjo išeiti, tačiau žurnalistai paklausė, ką reiškia šie T.Dorsey žodžiai.

„Nežinau, ką tai reiškia. Tai jau teisėjams. Mes tokių sprendimų ten nepriimame. Aš tiesiog žiūriu į statistikos protokolą ir esu nustebęs. Kiek yra rungtynių, kur vienas žaidėjas metė visas komandos baudas? Nesu tokių matęs per visą karjerą“, – sakė T.Dorsey.

Netrukus žurnalistai paklausė, ar jis mano, kad tai gali būti Graikijos rinktinės pralaimėjimo priežastimi.

„Ne. Aš tiesiog sakau, kad tai stebina. Jeigu pažiūrėsite į bet kokių rungtynių statistikos protokolą...Kur tu tai pamatytum? Raskite ir pasakykite man – aš tikrai būsiu nustebęs“, – kalbėjo T.Dorsey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.