EUROLYGA 2023

Sh. Larkinas kreipėsi į Turkijos sirgalius: paaiškino, kodėl rinktinėje žaidžia kitaip nei klube

Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos žvaigždė Shane'as Larkinas šią vasarą lieja prakaitą vilkėdamas Turkijos krepšinio rinktinės marškinėlius. Sekmadienį 29-erių amerikietis kartu su savo komandos draugais 72:79 po atkaklios kovos nusileido Serbijos krepšininkams.

Sh.Larkinas (su kamuoliu).<br>FIBA nuotr.
Sh.Larkinas (su kamuoliu).<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2022, 10:12 AM

Namuose rungtyniavę turkai vienu metu turėjo net 21 taško deficitą, tačiau ketvirtajame kėlinyje Ergino Atamano auklėtiniams pavyko išlyginti skaičius švieslentėje.

Emocingoje rungtynių pabaigoje sėkmingiau pasirodė ir pergalę pasaulio krepšinio čempionato atrankos rungtynėse šventė serbai.

Pralaimėjimu pasibaigusioje dvikovoje Sh.Larkinas per 36 minutes įmetė 4 taškus (1/1 dvit., 0/3 trit., 2/2 baud.), atkovojo 5 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Po rungtynių 182 cm ūgio gynėjas socialinėje erdvėje kreipėsi į Turkijos krepšinio rinktinės sirgalius, paaiškindamas, kodėl jis nacionalinėje komandoje žaidžia kitokiu stiliumi nei „Anadolu Efes“ klubo gretose.

„Mano vaidmuo nacionalinėje komandoje ir mano vaidmuo „Anadolu Efes“ klube yra skirtingi. Žmonės nori to paties vyruko, tačiau tai yra skirtingos ekipos su skirtingomis asmenybėmis.

Savo žaidimu stengiuosi padėti komandos draugams būti geresniais ir laimėti rungtynės.

Tai nėra apie mane, tai yra apie mus. Didžiuojuosi mūsų charakteriu šiose rungtynėse, tačiau mums to neužteko“, – savo tvirteryje rašė Sh.Larkinas.

Šią savaitę prasidėsiančiame Europos krepšinio čempionate Turkija kovos A grupėje kartu su Juodkalnijos, Bulgarijos, Gruzijos, Belgijos ir Ispanijos krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.