EUROLYGA 2023

„Rytas“ pratęsė bendradarbiavimą su lažybų bendrove „7bet“

Tiksint paskutinėms vasaros valandoms Vilniaus „Rytas“ savo partnerių gretose išlaikė dar vieną svarbų rėmėją. Lietuvos čempionai pratęsė bendradarbiavimą su lažybų bendrove „7bet“.

LKL čempionų žiedai ir taurė įteikti Vilniaus „Ryto“ krepšininkams, kurie sugrąžino nugalėtojų titulą į sostinę po 12 metų.<br>T.Bauro nuotr.
LKL čempionų žiedai ir taurė įteikti Vilniaus „Ryto“ krepšininkams, kurie sugrąžino nugalėtojų titulą į sostinę po 12 metų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2022, 12:18 PM, atnaujinta Aug 31, 2022, 12:22 PM

Sostinės klubo ir „7bet“ partnerystė prasidėjo dar 2021 m. rudenį, kai lažybų bendrovė tapo ne tik klubo, bet ir pagrindiniu „Ryto“ podkasto rėmėju.

„Sutapimas ar ne, tačiau būtent tą sezoną, kai į klubo rėmėjų gretas prisijungė „7bet“, „Rytas“ ir vėl tapo Lietuvos čempionais. Pratęsdami šią partnerystę tikimės, kad įspūdingi klubo rezultatai ir toliau džiugins žiūrovus, o mes galėsime būti to dalimi. Esame tikri, jog pavyzdinė klubo organizacija ir aukščiausio lygio personalas tą padės įgyvendinti“, – klubo sėkme neabejojo generalinis „7bet“ direktorius Justinas Šliažas.

Bendradarbiavimo svarbą su „7bet“ pabrėžė ir „Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskis.

„Tarpsezonio metu siekiame įdėti nemažai darbo ne tik ieškant naujų klubo partnerių, bet savo gretose išlaikant ir esamus. Džiugu pratęsti mūsų draugystę su „7bet“, kurie galingai startavo remdami sportą ir po sėkmingų praėjusių partnerystės metų, rodė norą tęsti pradėtą bendradarbiavimą ir kitam sezonui“, – dėstė J. Latušinskis.

„Rytas“ artėjančiame sezone startuos atjaunėjęs – komandos senbuvius pakeitė nauji, bet ne ką mažiau patyrę veidai. Šį tarpsezonį prie komandos prisijungė puolėjai Gytis Masiulis, Martynas Echodas, Toddas Whithersas bei gynėjai Benedekas Varadis, Elvaras Fridrikssonas ir Marcus Fosteris.

Lietuvos čempionai naująjį Lietuvos krepšinio lygos sezoną pradės rugsėjo 25 dieną, išvykos rungtynėmis su Utenos „Juventus“ krepšinio komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.