EUROLYGA 2023

T. Satoransky likimas Čekijos krepšinio rinktinėje paaiškės tik pirmąją čempionato dieną

Čekijos komandos lyderio Tomašo Satoransky likimas paaiškės tik pirmąją Europos krepšinio čempionato dieną – rugsėjo 1-ąją.

 T. Satoransky.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 T. Satoransky.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-31 11:32

Šią vasarą prie „Barcelona“ ekipos prisijungęs įžaidėjas rugpjūčio 19 dieną, draugiškose rungtynėse su Vokietija patyrė kojos traumą.

Iš pradžių buvo spėjama, kad krepšininkas iškrito mažiausiai mėnesiui, tačiau rinktinės vadovas Michaelas Šobas pasidžiaugė, jog komandos lyderis sparčiai sveiksta.

„Dar išlieka klausimas T.Satoransky žaidimo rinktinėje. Tiesa, reabilitacija juda gera linkme“, – teigė M.Šobas.

Galutinis sprendimas bus priimtas trečiadienio vakarą ir bus paskelbtas ketvirtadienio popietę, kai Čekijos rinktinė privalės pateikti oficialų sąrašą FIBA. Taip pat galimas scenarijus, kad T.Satoransky bus rinktinės sąraše, nors ir praleis čempionato pradžia.

T.Satoransky vedama Čekijos rinktinė paskutiniais metais stebino visą krepšinio pasaulį. 2019 metų pasaulio čempionate užėmė 6-ąją vietą, o 2021 metais patekę į olimpines žaidynes liko 9-oje pozicijoje.

Čekai rungtyniaus D grupėje su Suomijos, Izraelio, Lenkijos, Serbijos ir Nyderalndų rinktinėmis. Grupės etapo kovos vyks būtent Čekijoje, Prahos mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.