EUROLYGA 2023

Viskas, ką turite žinoti apie „Eurobasket 2022”: lrytas.lt portale – ne tik tvarkaraščiai ir naujienos, bet ir unikali galimybė sirgaliams

Įspūdingas jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių medalių kraitis šią vasarą kaip reikiant įkaitino šalį, o dabar visų žvilgsniai krypsta į svarbiausius vėliavnešius – Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę.

 Europos vyrų krepšinio čempionatas prasideda jau rugsėjo 1-ąją.<br> lrytas.lt montažas.
 Europos vyrų krepšinio čempionatas prasideda jau rugsėjo 1-ąją.<br> lrytas.lt montažas.
 Europos vyrų krepšinio čempionatas prasideda jau rugsėjo 1-ąją.<br> lrytas.lt montažas.
 Europos vyrų krepšinio čempionatas prasideda jau rugsėjo 1-ąją.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 1, 2022, 11:03 AM

Kazys Maksvytis su rinktine pasiruošė be pralaimėjimų, o ant jų pečių krenta milžiniškas svoris – Lietuva jau pasiilgo medalių, o 2022 metų Europos krepšinio čempionatas – puiki proga jais pasidabinti.

Eurobasket 2022“ startuoja jau rugsėjo 1 dieną ir aistruoliai puikiai žino, kad jų laukia be galo intriguojančios dvikovos.

Tačiau kaip nepasiklysti informaciniuose labirintuose ir pagilinti savo žinias ne tik apie Lietuvos, bet ir apie visas rinktines?

Lrytas.lt portalas turi tam puikų sprendimą.

Per kiekvieną čempionatą naujų idėjų pateikiantis lrytas.lt portalas šįkart pristato „Eurobasket 2022“ polapį, kuriame kiekvienas krepšinio gerbėjas ras viską, ko tik gali prireikti.

Karščiausios naujienos, patogūs tvarkaraščiai, galimybė greitai ir paprastai peržiūrėti rezultatus bei statistiką – tik dalis to, ką siūlome.

„Sveikinu visus pagaliau sulaukus šios krepšinio šventės. Tai bus vienas įdomiausių čempionatų per pastaruosius keletą metų, todėl džiaugiuosi, kad šia proga savo skaitytojams galime pateikti nemažiau kokybės nei NBA žaidėjų desantas „Eurobasket 2022“ dvikovoms. Per kiekvieną čempionatą stengiamės sukurti išsamų ir patogų produktą, kuris vienu metu leistų ir sekti karščiausias naujienas, ir pagilinti savo žinias. Mūsų puslapyje krepšinio sirgaliai galės ruoštis rungtynėms kaip ruošiasi ir pačios rinktinės – rasite būtiniausią informaciją apie varžovus, matysite, kaip sekasi kitų grupių ekipoms, –kalbėjo lrytas.lt naujienų ir sporto skyriaus redaktorius Martynas Suslavičius. – Skaitytojų jau puikiai įvertintas „live“ įrankis leis viską sekti iškart, o mūsų žurnalistai pateiks ir savo įžvalgas. Kai K.Maksvytis po rungtynių galvos apie klaidas ir geriausiai pasirodžiusius žaidėjus, lrytas.lt skaitytojai taip pat galės vertinti krepšininkų pasirodymą – man tai vienas įdomiausių mūsų puslapio papildymų. O vyšnia ant torto – karščiausios naujienos tiesiai iš Vokietijos. Kviečiu visus prisijungti ir linkiu, kad Lietuvos rinktinė eitų iki pat aukso!“

2022 metų Europos krepšinio čempionatui skirtame polapyje sirgaliai taip pat gali pasiruošti ekspertinėms įžvalgoms su draugais prie stalo – lrytas.lt parengė išsamią informaciją apie kiekvieną komandą, kad rungtynes būtų žiūrėti gerokai įdomiau.

Rubrikoje „Iš tribūnos“ rasite lrytas.lt sporto žurnalistų pastebėjimus ir įžvalgas apie tai, kas vyksta Europos čempionate ar aplink jį.

Tačiau viena didžiausių staigmenų Europos čempionato proga – galimybė įvertinti kiekvieną Lietuvos rinktinės žaidėją bei trenerį K.Maksvytį. Rubrikoje „Įvertink rinktinę“ portalas lrytas.lt aistruolius kvies įvertinti komandą po kiekvienų rungtynių.

„Pasitikdami naują sezoną vis daugiau dėmesio stengiamės skirti vartotojo patirčiai mūsų kuriamuose projektuose. Ne išimtis ir Europos krepšinio čempionatui skirtas puslapis. Jame stengiamės pateikti visą aktualiausią informaciją krepšinio sirgaliui: gyvai atvaizduojame visų rungtynių rezultatus, tiems, kurie negali stebėti visų rungtynių, pateikiame išsamią žaidėjų bei komandų statistiką. Informaciją pateikiame taip, kad bet kuriam vartotojui būtų paprasta ją pasiekti ir krepšinio mylėtojai naršydami mūsų puslapyje jaustųsi lyg būtų pačiame įvykių sūkuryje. Kadangi pats nuo mažens esu krepšinio sirgalius, itin džiaugiuosi, kad šių metų puslapis yra toks išsamus bei įtraukiantis savo išskirtinėmis funkcijomis“, – sakė lrytas.lt IT skyriaus vadovas Giedrius Kvakšys.

Į 2022 metų Europos krepšinio čempionatą lrytas.lt išsiuntė stiprią komandą – patyrusį vilką žurnalistą-fotografą Gintarą Šiuparį, kuris darydamas kiekvieną kadrą gali papasakoti ir apie paties krepšininko žaidimo stilių bei savo kraityje išvykų su Kauno „Žalgiriu“ ir žiemos olimpines žaidynes turintį Lauryną Ribaką, kuris ir pats puikiai aikštėje juda su kamuoliu.

„Sirgaliai pasiilgo aukščiausio lygio tarptautinių krepšinio čempionatų, todėl lūkesčiai rinktinei taip pat yra išaugę. Europos čempionate sieksime pateikti karščiausias naujienas, susijusias ne tik su Lietuvos rinktine, bet ir kitomis turnyro dalyvėmis. Žinoma, pagrindinis dėmesys – K.Maksvyčio auklėtiniams, tad portale lrytas.lt rasite išskirtinius interviu su žaidėjais, rungtynių akimirkas bei tai, kas lieka už kadro“, – sakė L.Ribakas.

Lrytas.lt portalas kviečia krepšinio sirgalius savo stovyklą įrengti būtent mūsų polapyje ir mėgautis kiekviena akimirka bei savo nuomones reikšti Sporto skyriaus „Facebook“ paskyroje.

Mes savo ruožtu viliamės, kad galėsime pranešti ir apie Lietuvos rinktinės medalius, o „Eurobasket 2022“ įkvėps mūsų žurnalistą L.Ribaką ruošiantis artėjančiam Amsterdamo maratonui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.