EUROLYGA 2023

Ir už Lietuvą sirgti norėjęs „Dallas Mavericks“ savininkas atskleidė: jo močiutė – iš miestelio, kuriame gimė K. Maksvytis

Ketvirtadienį prasidėjęs 2022 metų Europos krepšinio čempionatas jau spėjo pateikti staigmenų ir įaudrino oranžinio kamuolio išsiilgusius sirgalius.

 M.Cubanas.<br> USAToday/Scanpix nuotr.
 M.Cubanas.<br> USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-02 07:41

Jau pirmąją dieną startavo ir Lietuvos rinktinė, kuriai ypatingai dramatiška kova su Slovėnija, kuriai atstovauja NBA vunderkindas Luka Dončičius, baigėsi nesėkme 85:92.

Šias rungtynes stebėjo ir vienas garsiausių NBA klubų savininkų Markas Cubanas. 64-erių milijardieriui priklauso „Dallas Mavericks“ klubas, kuriame ir žaidžia L.Dončičius.

Kalbėdamas su basketnews.com žurnalistu Donatu Urbonu M.Cubanas atskleidė, kad turi ir lietuviško kraujo.

„Ko jūs nežinote, tai, kad 25 procentais esu lietuvis. Mano močiutė yra iš Darbėnų. Aš turiu palaikyti L.Dončičių, bet yra dalis manęs, kuri, jeigu ne už Luką, serga už Lietuvą“, – D.Urbonui sakė M.Cubanas.

Toks netikėtumas – išties stebinantis ir dėl to, kad iš Kretingos rajono miestelio yra kilęs ir Lietuvos rinktinės treneris Kazys Maksvytis.

2021 metų duomenimis Darbėnuose gyveno 1203 gyventojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.