EUROLYGA 2023

Mįslė: kiek abonementų pirmajam sezonui Alytuje parduos krepšinio klubas „Wolves“?

Pirmadienį (rugsėjo 12 d.) startavo krepšinio klubo BC „Wolves“ abonementų ir bilietų į rungtynes prekyba. Nauju žaidėju save krepšinio pasaulyje vadinantis „Wolves“ pradeda savo kelią Lietuvos krepšinyje.

„Wolves“ pradeda savo kelią Lietuvos krepšinyje.<br> Klubo nuotr.
„Wolves“ pradeda savo kelią Lietuvos krepšinyje.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2022, 2:42 PM

Kaip jau anksčiau nutarta, pirmąjį savo sezoną klubas žais Alytuje, mieste turinčiame krepšinio tradicijas.

Prognozuojama, kad dėl ypač patrauklių kainų krepšinio klubo BC „Wolves“ abonementai ir bilietai į varžybas sulauks nemažo krepšinio aistruolių dėmesio.

2022–2023 metų sezono abonementas į visas BC „Wolves“ rungtynes kainuoja nuo 40 Eur iki 50 Eur. Bilietai į BC „Wolves“ rungtynes kainuoja nuo 2,75 Eur iki 10 Eur.

„Džiaugiamės pradėdami bendradarbiavimą su naujuoju sostinės krepšinio klubu BC „Wolves“. Neabejojame, kad greitoje ateityje tapsime patikimais partneriais ir taip prisidėsime ne tik prie naujo krepšinio klubo sėkmės. Tikime, kad šis bendradarbiavimas prisidės prie krepšinio populiarinimo visoje šalyje“, – sakė Ramūnas Šaučikovas, prekės ženklą „Bilietai.lt“ valdančios tarptautinės bilietų pardavimo ir renginių planavimo įmonių grupės „Piletilevi Group“ vadovas Lietuvoje.

Andrius Žiauberis, BC „Wolves“ klubo direktorius: „Esame naujas klubas krepšinio pasaulyje, tačiau turime nemažai patirties renginių organizavime ir suprantame, kokios svarbos yra sklandžiai vykstantis bilietų platinimo procesas. Todėl, pradėdami abonementų ir bilietų į mūsų komandos rungtynes prekybą, ieškojome rinkoje patikimo partnerio, galinčio užtikrinti nesudėtingą ir patikimą procesą, siekiant, kad krepšinio gerbėjams nekiltų jokių sunkumų įsigyti bilietus. Bendrovė „Nacionalinis bilietų platintojas“, valdanti prekės ženklą „Bilietai.lt“, atitiko mūsų reikalavimus ir poreikius, ji yra viena didžiausių ir viena seniausiai veikiančių bilietų platintojų šalyje, todėl labai džiaugiamės pradėtų bendradarbiavimu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.