EUROLYGA 2023

NKL kovojanti „Ryto“ jaunimo komanda keičia pavadinimą ir logotipą

Naująjį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną Vilniaus „Ryto“ dubleriai pradės atsinaujinę. Sostinės jaunimo komanda nuo šiol vadinsis „Rytas-2“.

 Naujas logotipas.
 Naujas logotipas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2022, 11:59 AM, atnaujinta Sep 21, 2022, 12:02 PM

Kartu su nauju ekipos pavadinimu keisis ir „Rytas-2“ logotipas.

Daugelį metų po „Perlo“ pavadinimu ir logotipu žaidusių vilniečių marškinėlius dabar puoš „Ryto“ pagrindinės komandos simbolis bei juoda, balta, ir raudona spalvos.

„Nekantraujame pradėti naują krepšinio sezoną ir manome, kad šis žingsnis pridės daugiau vientisumo ir aiškumo, jog tai yra būtent „Ryto“ jaunimo komanda.

Tikimės, kad visų „Ryto“ sistemos ekipų ir „Kibirkšties“ buvimas po vienu ženklu, jungiant jas vieningomis spalvomis, ir viena ideologija, suartins Vilniaus krepšinio paveikslą. O tai leis pritraukti daugiau žiūrovų į šių komandų namų rungtynes ir padės kurti organizuotą palaikymą, kuris ypač svarbus vilniečiams“, – dėstė „Ryto“ jaunimo programos vadovas Mindaugas Noreika.

Ateinančiame sezone prie „Rytas-2“ vairo ir toliau liks Vilniaus krepšinio legenda Andrius Šležas, o jam trenerių štabe talkins Saulius Kuzminskas, Egidijus Ženevičius, Artūras Vincėlovičius ir kineziterapeutė Agnė Ginevičiūtė.

NKL sezono starte vilniečiai spalio 6 d. išvykoje susikaus su Telšių ekipa, o po dviejų dienų NBA krepšinio mokykloje „Rytas-2“ pasitiks svečius iš Palangos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.