EUROLYGA 2023

LKL naujokės „Wolves“ komandos istorija pradedama rašyti Kėdainiuose

Kėdainiuose prasidės naujosios „Wolves“ krepšinio komandos istorijos rašymas. Jubiliejinio 30-ojo LKL čempionato starte „vilkai“ svečiuose sužais pirmąsias savo oficialias rungtynes su vietos „Nevėžiu“.

 LKL naujokė „Wolves“ komanda.<br> Klubo nuotr.
 LKL naujokė „Wolves“ komanda.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2022, 2:41 PM

Rungtynių išvakarėse po ilgokos pertraukos į Lietuvą sugrįžęs vienas labiausiai patyrusių „Wolves“ krepšininkų Adas Juškevičius atskleidė, kad jis asmeniškai jokio jaudulio prieš sezono startą nejaučia.

„Jaučiuosi pakankamai ramiai – ne tie metai, kad jaudinčiausi. Jaučiuosi normaliai, darau savo darbą kiekvieną dieną ir neapsikraunu mintimis“, – kalbėjo krepšininkas.

Jei pasiruošimo etape „Wolves“ sužaidė 7 rungtynes, kuriose iškovojo 5 pergales, tai pirmasis jų varžovas „Nevėžis“ tarpsezoniu varžėsi 5 draugiškuose mačuose ir visuose palaužė savo varžovus, įveikdami Kauno „Žalgirio-2“, Utenos „Juventus“, Pasvalio „Pieno žvaigždžių“, Jonavos „CBet“ ir „Gargždų“ komandas.

Pasirengimo etape pavojingiausias „Nevėžio“ gretose buvo amerikietis gynėjas Bradas Davisonas, rinkęs po 16,6 taško ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Jam puikiai talkino dar vienas gynėjas – latvis Arturas Žagaras, kuris pelnė po 14,4 taško, iš toli atakuodamas 44 proc. taiklumu, ir atliko po 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Gerą kėdainiškių gebėjimą mesti iš toli akcentavo „Wolves“ treneris Aurimas Jasilionis.

Pasak krepšinio specialisto, „Nevėžis“ bus nelengvas riešutas visiems varžovams.

„Tai labai jauna komanda, todėl žaidžia energingą ir greitą krepšinį. Jie vieni anksčiausiai pradėjusių pasirengimą sezonui, jau spėjo gana gerai susistyguoti, turi daug lygiaverčių žaidėjų, todėl bet kuris nuo atsarginių suolo rotacijoje pakilęs krepšininkas gali pridaryti nemalonumų.

Yra ne vienas labai gerai iš toli pataikyti galintis krepšininkas, sustabdyti jų snaiperius bus labai svarbu. Kėdainių komanda – labai geras ir pavojingas visiems varžovas. Laukia sunki kova“, – apie „Nevėžį“ sakė A. Jasilionis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.