EUROLYGA 2023

G. Popovichius neturi iliuzijų dėl savo komandos perspektyvų ateinančiame NBA sezone: nestatykite už „Spurs“

„San Antonio Spurs“ treneris Greggas Popovichius buvo ypač tiesus ir atviras, kai kalbėjo apie tai, kokie yra jo komandos tikslai artėjančiam sezonui.

G. Popovichius.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
G. Popovichius.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2022, 1:55 PM, atnaujinta Sep 27, 2022, 3:07 PM

„Tikriausiai neturėčiau to sakyti, – juokavo G.Popovichius per „San Antonio Spurs“ žiniasklaidos dieną. – Bet vis tiek pasakysiu, kad ką jau ką, bet niekas neturėtų važiuoti į Vegasą su mintimi statyti už tai, jog mes laimėsime čempionatą.“

Šiuo metu lažybų bendrovės skelbia, kad tikimybė, jog „San Antonio Spurs“ taps 2022–23 m. NBA čempionais ir pakels Larry o' Brieno trofėjų yra 1000 prieš 1.

„Ir aš žinau, kad kas nors pasakys: „Yra šansas, o kas, jei jie tikrai sunkiai dirbs?“. Tikriausiai taip neatsitiks. Bet ne tame esmė. Ir, labai sąžiningai kalbant, man tai negalėtų rūpėti mažiau. Jūs visi žinote, kas man rūpi“, – kalbėjo „San Antonio Spurs“ treneris.

Kas rūpi G.Popovichiui?

„Tobulinti šią grupę [žaidėjų] ir suteikti jiems kuo geresnes galimybes ilgai tęsti karjerą NBA bei velniškai tuo mėgautis“, – sakė penkiskart NBA čempionu tapęs veteranas treneris.

„Ir kas nors, kas ateis po manęs, turės galimybę perkelti juos į kitą lygį“, – pridūrė jis.

2022–23 m. „San Antonio Spurs“ ketina iš esmės persitvarkyti po blogiausio sezono nuo 1996–1997 m. Praėjusį sezoną San Antonijaus klubas finišavo su 34 – 48 pergalių ir pralaimėjimų rezultatu bei trečius metus iš eilės nepateko į atkrintamąsias varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.