EUROLYGA 2023

Rimą Kurtinaitį nustebino Alytaus sirgaliai ir sunki dar galimų „Wolves“ žaidėjų paieška

Alytaus „Wolves“ komanda pirmadienį sužaidė pirmąsias savo namų rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje ir jose su kaupu pradžiugino savo sirgalius. Rimo Kurtinaičio auklėtiniai atsigavo po skaudžios nesėkmės FIBA Europos taurės kvalifikacijoje, kur savo kovą baigė pusfinalyje, nesugebėję palaužti šeimininkų bulgarų.

Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2022, 11:04 PM, atnaujinta Oct 4, 2022, 11:14 AM

Alytiškiai namie nuo mačo pradžios diktavo savo sąlygas Utenos ekipai ir galiausiai 95:68 (29:14, 21:14, 28:21, 17:19) įveikė Utenos „Juventus“ klubą. Pastaroji komanda ir toliau lieka be pergalių.

Beje, susitikimą Alytuje stebėjo 2 tūkst. žiūrovų.

„Džiugu, kad laimėjome. Tai buvo pirmosios rungtynės namie, susirinko nemažai žiūrovų, net sakyčiau – daug. Labai jiems dėkingas esu už palaikymą, mums to reikia.

Šiandien buvo nebloga energija, ypač gynyboje. Sužaidėme taip, kaip reikia, aišku, yra taisytinų dalykų, bet visuma – nebloga“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

– Rungtynes pradėjote su gera energija. Galbūt tai siekis reabilituotis už pralaimėjimą bulgarų klubui?

– Tai yra skirtingos istorijos. Nenoriu grįžti į tą nelaimingą istoriją. Turime dar daug padaryti ir ne visi žaidėjai dar supranta, ką norime pasiekti.

Turime daug darbų ir visai nebenoriu grįžti į praeitį.

– Nustebino alytiškių susidomėjimas klubo maču?

– Taip, seniai mačiau, kad Alytuje būtų tiek žmonių. Tai parodo gerą klubo rinkodaros darbą. Aišku, malonu žaisti užpildytoje salėje ir tikėsimės, kad nenuvilsime.

Namai turi pasiteisinti pergalėmis ir tikimės, kad surinksime dar daugiau žiūrovų.

– Kaip vyksta naujoko ekipos nario paieškos?

– Mes dar galutinai nesusikomplektavę. To, ką norėjome gauti, mes nepasirašėme, nes pasirašė kiti klubai. Vis dar esame paieškose, bet ką turime, su tuo žaidžiame.

Labiau koncentruojamės į darbą, vaikinai tikrai darbštūs. Mes nesugriuvome po nesėkmės Europos taurėje. Sezonas tik prasideda ir turime įdėti daug darbo – šiandien buvome geresni, bet nereiškia, kad už penkių dienų bus taip ir toliau.

– Dairotės pastiprinimo tik tarp aukštaūgių?

– Matysime. Keitėsi mūsų nuomonės, žiūrėsime, ko mums reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.