EUROLYGA 2023

„Maccabi“ strategas į „Žalgirį“ nesidairo: nesame pasiruošę 100 proc., bet esame pasirengę laimėti

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį pradeda 2022–2023 m. Eurolygos sezoną išvykos rungtynėmis su Tel Avivo „Maccabi“ klubu.

„Maccabi“ strategas į „Žalgirį“ nesidairo: nesame pasiruošę 100 proc., bet esame pasirengę laimėti.<br> Imago/Scanpix nuotr.
„Maccabi“ strategas į „Žalgirį“ nesidairo: nesame pasiruošę 100 proc., bet esame pasirengę laimėti.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2022, 1:01 PM

Prieš artėjančią dvikovą Izraelio klubo vyriausiasis treneris Odedas Katašas teigė, kad komanda nėra pilnai pasiruošusi mūšiui, bet kovos dėl pergalės.

„Visi nekantriai laukia pirmųjų Eurolygos starto rungtynių, o Eurolygoje lengvų rungtynių nėra, ypač sezono pradžioje. Negaliu sakyti, kad esame pasiruošę 100 proc., nes pasiruošimo laikotarpis buvo trumpas. Turime tęsti procesą, bet labai laukiame oficialių rungtynių, pajausime sirgalius ir pamatysime, kur esame. Esame pasirengę pradėti pergalingai“, – kalbėjo O.Katašas.

Tuo tarpu prie komandos vasarą prisijungęs amerikietis Darrunas Hilliardas gyrė „Žalgirio“ klubą.

„Žalgiris yra puiki komanda, visada istoriškai gera. Jie žaidžia kietai, sunkiai, todėl turime būti pasiruošę. Manau, tai bus geras išbandymas mums. Džiaugiuosi, kad pirmosios rungtynės vyksta namuose prieš įspūdingus sirgalius. Esu sujaudintas. Turėtų būti geras reginys. Aš puikiai žinau „Žalgirį“, žinau, kaip jie žaidžia, ir žinau, ko jie verti. Tai bus sunkus, fiziškas žaidimas, ir mes tiesiog turime ateiti pasiruošę žaisti“, – prieš mačą kalbėjo D.Hilliardas.

Rungtynes iš Tel Avivo ketvirtadienį nuo 21 val. sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.