EUROLYGA 2023

Eurolygos kapitonų apklausoje – netikėtas Š. Jasikevičiaus dominavimas

Eurolyga pirmadienį pristatė kasmetinės visų 18-os klubų kapitonų apklausos rezultatus, kur visų pirma klausė, prieš kokią komandą ir trenerį jie labiausiai nori sužaisti ir sėkmingai pasirodyti.

Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>ZP/Scanpix nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>ZP/Scanpix nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>Barca Basket nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>Barca Basket nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 10, 2022, 3:52 PM

Darant apklausą dėl trenerių, vienareikšmiškai nugalėtoju tapo „Barcelona“ treneris lietuvis Šarūnas Jasikevičius, kuris surinko 27,8 procento kapitonų balsų. Taip pat buvo paminėti ir kiti strategai: Dimitris Itoudis bei Ettore Messina.

Antrąją vietą su 22,2 procento balsų užėmė legendinis serbas Željko Obradovičius, vadovaujantis Eurolygos naujokui Belgrado „Partizan“ nuo 2021-ųjų metų.

Labiausiai siekiančio aikštėje rezultato įvardinti katalonų ekipos nariai – Nikola Mirotičius, kuris surinko 33,33 procentus balsų ir buvęs „Barcelona“ krepšininkas, į Stambulo „Fenerbahce“ perviliotas Nickas Calathesas. Jis surinko 11,1 proc. balsų.

Didžiausią iššūkį metančio oponento kategorijoje – dviguba Stambulo „Anadolu Efes“ atstovų pergalė. Willas Clyburnas ir Shane’as Larkinas surinko po 16,7 procento balsų.

W.Clyburnas pripažintas ir geriausiu sezono perėjimu, surinkdamas 33,3 procento balsų. Jis išų rusų Maskvos CSKA persikėlė į Turkiją. Antrojoje vietoje – 16,7 procento gavęs Stambulo „Fenerbahce“ naujokas Carsenas Edwardsas.

Kaip komandos, pas kurias yra malonu atvykti, įvardintos Madrido „Real“ ir Stambulo „Fenerbahce“, gavusios po 16,7 procento balsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.