EUROLYGA 2023

Dėl NBA svajonės kovojęs serbas nebaigė mokyklos

27-asis NBA naujokų biržos šaukimas, serbas Nikola Jovičius vietoje mokyklos baigimo nusprendė vaikytis sėkmės už Atlanto.

 N. Jovičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
 N. Jovičius.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2022, 9:04 AM

Užuot laikęs dar vieną egzaminą, kad baigtų vidurinę mokyklą Serbijoje, N.Jovičius išvyko į JAV ir daugiausia dėmesio skyrė pasiruošimui 2022 m. NBA naujokų biržai.

Galbūt tai pateisinama tuo, kad galiausiai birželį „Miami Heat“ pasirinko krepšininką 27 šaukimu. Jis pasidalijo savo istorija su ESPN po to, kai „Heat“ vyriausiasis treneris Erikas Spoelstra tai aptarė po ikisezoninių NBA rungtynių.

„Neturėjau tam laiko, ypač dėl laiko skirtumo“, – savo sprendimą praleisti egzaminą prisiminė N.Jovičius.

19-metis prisistatė 2022-ųjų NBA vasaros lygoje ir tęsė darbus naujojo NBA sezono link. Vėlesniuose tarpsezonio etapuose „Heat“ neleido jam atstovauti savo šaliai 2022 m. „EuroBasket“ turnyre. Tuo pačiu metu jis ruošėsi atitikti reikalavimus ir baigti studijas per „Zoom“.

„Kai tik turėsiu šiek tiek laiko, aš tai padarysiu. Kai tik susisieksiu su savo mokytojais ir panašiai, nes, kaip jau sakiau, tas laiko skirtumas…“, – kalbėjo serbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.