EUROLYGA 2023

Eurolygos klubų vadovų susirinkimas Dubajuje kelia aistras: ką ten veikia CSKA vadovas A. Vatutinas?

Nors Maskvos CSKA klubas suspenduotas ir Eurolygoje šį sezoną nežaidžia, tačiau klubo vadovas Andrejus Vatutinas toliau dalyvauja lygos veikloje. Antradienį jis kartu su dar 12-os klubų vadovais ir Eurolygos vedliais viešėjo Dubajuje, kur išklausė potencialių investuotojų siūlymų.

Eurolygos klubų vadovų susirinkimas Dubajuje kelia aistras: ką ten veikia CSKA vadovas A. Vatutinas?.<br> lrytas.lt montažas.
Eurolygos klubų vadovų susirinkimas Dubajuje kelia aistras: ką ten veikia CSKA vadovas A. Vatutinas?.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2022, 3:43 PM

Tiesa, A.Vatutino vizitas sukėlė diskusijų audrą socialiniuose tinkluose. 

„Viešpatie, tai neįtikėtina. Jie išmeta narį, kad atrodytų moraliai ir politiškai korektiškai, tačiau vėliau pakviečia A.Vatutiną pakalbėti apie arabų pinigus. Kiek veidmainišku dar galima būti?“, – „Twitter“ stebėjosi rusų žurnalistas Dimitrijus Planidinas.

Jam antrino ir italas Marco Pagliariccio.

„Eurolygos ir Dubajaus reikalo sprendimas aiškus: kadangi ten buvo A.Vatutinas, kitą sezoną turėsime Dubajaus CSKA“, – juokavo žurnalistas.

A.Vatutino nuotrauka kartu su šeichais dalijosi ir daugiau krepšinio bendruomenės narių. Visi jie stebėjosi, kodėl A.Vatutinas buvo pakviestas į susitikimą, kai Eurolygos oficiali pozicija yra aiški – Rusijos klubai nedalyvauja Eurolygoje.

Tiesa, reikia priminti, kad CSKA išliko A licencijos savininke ir yra legali lygos dalininkė.

Lrytas.lt primena, kad Arabijos pusiasalio milijardieriai šeichai nori investuoti į krepšinio turnyrą, jei taip įvyktų, nuo kito sezono Eurolyga turėtų kitą pavadininmą – „Emirates Airlines“. Investicijos siektų 50–60 mln. eurų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.