EUROLYGA 2023

Naujieji Eurolygos vadovai susitiko su Dubajaus šeichais: pasiūlymus išklausė ir Paulius Motiejūnas

Į naujas rankas perduota Eurolyga netrukus gali atsinaujinti ir priimti įspūdingos vertės pasiūlymą. Lygos vykdantysis direktorius Marshallas Glickmanas antradienį Dubajuje susitiko su vietos šeichais, kurie lygai pateikė įspūdingos vertės pasiūlymą.

Naujieji Eurolygos vadovai susitiko su Dubajaus šeichais: pasiūlymus išklausė ir Paulius Motiejūnas.<br> Eurolygos nuotr.
Naujieji Eurolygos vadovai susitiko su Dubajaus šeichais: pasiūlymus išklausė ir Paulius Motiejūnas.<br> Eurolygos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2022, 11:33 AM, atnaujinta Oct 12, 2022, 11:36 AM

Arabijos pusiasalio milijardieriai šeichai nori investuoti į krepšinio turnyrą, jei taip įvyktų, nuo kito sezono Eurolyga turėtų kitą pavadininmą – „Emirates Airlines“. Investicijos siektų 50–60 mln. eurų.

Tiesa, išskirtiniame susitikime kartu su 13-os Eurolygos komandų vadovais dalyvavęs M.Glickmanas kol kas aptakiai pakomentavo derybas. Vizite dalyvavo ir Kauno „Žalgirio“ savininkas Paulius Motiejūnas.

„Žinoma, esame sužavėti galimu Eurolygos potencialu Jungtiniuose Arabų Emiratuose, bet kol kas per anksti kažką teigti. Esame pasirengę tęsti pokalbius ir derybas“, – susitikimą įvertino M.Glickmanas.

Skelbiama, jog „Emirates Airlines“ pakeistų turkų oro bendrovę „Turkish Airlines“, kuri per sezoną jau dešimtmetį Eurolygai skiria po 10 mln. eurų.

Taip pat arabų šeichai norėtų Eurolygoje turėti ir komandą, o artimiausi trys Eurolygos finalo ketvertai nuo 2024 iki 2026 metų vyktų sostinėje Abu Dabyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.