EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ strategas maloniai nustebintas: dabartinis „Žalgiris“ – kovotojų komanda, kuri nepasiduoda

Kauno „Žalgiris“ penktadienį stoja į antrąją šio sezono Eurolygos dvikovą išvykoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai penktadienį Pirėjuje susitinka su vietos „Olympiakos“.

 G. Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 G. Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2022, 12:08 PM

Rungtynės bus neįprastos – be žiūrovų, tuščioje arenoje. Graikijos klubą pavijo praėjusio sezono bėdos, kuomet ekipa buvo nubausta dėl to, kad ketvirtfinalio rungtynėse su „Monaco“ po mačo į aikštę subėgo tūkstančiai sirgalių. 

Prieš artėjantį mūšį su „Žalgiriu“ užnugario trūkumą akcentavo ir „Olympiakos“ treneris Georgios Bartzokas.

„Nekantraujame, nes tai bus pirmasis Eurolygos mačas namuose. Žinoma, norėtume, kad sirgaliai būtų su mumis. Faktas, kad mums jų labai reikėtų, nes mes labai norime žaisti prieš savus aistruolius. Paskutinį kartą tai buvo praėjusio sezono rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“. Maža to, mums reikia jų palaikymo. Labai jaučiasi, kai turime galingą užnugarį.

„Žalgiris“ yra komanda, kuri gali sukelti daug problemų, jie šią vasarą atsinaujino sudėtį. Pasirašė sutartis su talentingais lietuviais, kurie debiutuoja Eurolygoje. Maža to, atvyko nauji amerikiečiai. Dabar „Žalgiris“ sudarytas iš kovingų žaidėjų, kurie niekada nepasiduoda. Pamatėme tai praėjusiose jų rungtynėse su Tel Avivo „Maccabi“. Kauniečiai labai spaudė žaidėjus su kamuoliu ir išlaikė gerą intensyvumą. Jie taip pat gerai kovojo dėl kamuolių. Reikės žaisti labai gerai ir nedaryti klaidų, kad pranoktume varžovą. Jei nebūsime susifokusavę 100 proc., „Žalgiris“ turės pranašumą“, – kalbėjo graikas.

„Olympiakos“ pirmajame ture kiek netikėtai išvykoje lengvai susitvarkė su „Barcelona“ krepšininkais 80:70.

Rungtynes iš Pirėjo penktadienį nuo 21 val. sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.