EUROLYGA 2023

Italijos spauda: „Žalgiris“ pavertė „Virtus“ krepšininkus pajuokos objektu

Italijos žiniasklaida buvo negailestinga Bolonijos „Virtus“ krepšininkams, kurie antradienį per Kaune vykusias Eurolygos rungtynes beveik visą laiką pirmavo, tačiau ketvirtajame kėlinyje nesustabdė Igno Brazdeikio ir pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“.

Italijos spauda: „Žalgiris“ pavertė „Virtus“ krepšininkus pajuokos objektu<br>G.Bitvinsko nuotr.
Italijos spauda: „Žalgiris“ pavertė „Virtus“ krepšininkus pajuokos objektu<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2022, 3:10 PM

Garsiausias Lietuvos klubas Eurolygos trečiajame ture po permainingos kovos nugalėjo Italijos vicečempionus 68:65.

Dviejų didžiausių Italijos sporto dienraščių akyse „Žalgiris“ pavertė „Virtus“ komandą pajuokos objektu.

„Pasišaipė iš „Virtus“. „Žalgiris“ aplenkė pačioje pabaigoje“, – iškart po finalo sirenos antraštėje pranešė „La Gazzetta dello Sport“ interneto svetainė. Labai panaši buvo „Corriere dello Sport“ antraštė: „Iš „Virtus“ pasityčiojo Kaune“.

„Po tokių pralaimėjimų norisi kramtyti alkūnes. „V-Nere“ pirmoje pusėje dominavo ir pirmavo dideliu skirtumu, bet po to nesureagavo, kai „Žalgiris“ pradėjo vytis“, – straipsnyje pridėjo „Corriere dello Sport“.

„Rungtynės daugiau nei 38 minutes buvo boloniečių rankose, bet pergalė išslydo. Kaune „V-Nere“ puikią galimybę paleido dėl blogų sprendimų puolant ir žioplų klaidų“, – rašė „SuperBasket“.

„Virtus“ apsižioplino“, – antraštėje parašė „BasketInside“ interneto svetainė.

„Virtus“ kontroliavo žaidimą, kelis tarpsnius aiškiai dominavo „Žalgirio“ arenoje, bet pabaigoje praskydo ir pralaimėjo „Žalgiriui“. „Virtus“, švelniai tariant, žaidė blogai.

Nuvylė daug Bolonijos komandos krepšininkų, antroje pusėje Sergio Scariolo komandoje nebuvo nė vieno gerai žaidusio. Tuo tarpu žiūrovų raginamas „Žalgiris“ nepasidavė ir atkakliai kovojo, o jo pergalę nulėmė lemiamu metu puikiai žaidęs Ignas Brazdeikis“, – Kaune vykusio mačo akcentus sudėliojo „BasketInside“.

Lemiamą „Žalgirio“ naujoko I.Brazdeikio indėlį pabrėžė daugelis Italijos leidinių.

„I.Brazdeikis atvėsino „Virtus“, – antraštėje parašė „Tuttobasket“ interneto svetainė.

„Pirmoji „Virtus“ sezono išvyka buvo nesėkminga. „Žalgirio“ arenoje S.Scariolo komanda praskydo ir pabaigoje nusileido varžovams, kuriuos į pergalę vedė puikiai žaidęs I.Brazdeikis. Jo žaidimas lemiamose atakose nulėmė nugalėtojus. Tuo tarpu trenerį S.Scariolo du kartus nuvylė Milošas Teodosičius, kurį supančiojo lietuvių gynyba.

Žaisdama su aistringų žiūrovų palaikomais varžovais, „Virtus“ labai gerai pradėjo rungtynes, bet vėliau viskas pasikeitė ir išryškėjo Bolonijos komandos spragos“. – dėstė „PianetaBasket“.

Didžiausias Bolonijos dienraštis „Il Resto del Carlino“ taip pat pažymėjo ne vien „Žalgirio“ krepšininkų, bet ir Kauno sirgalių indėlį. Pasak šio leidinio Bolonijos komandai teko žaisti „išprotėjusioje „Žalgirio“ arenoje“.

„Juodieji“ pirmavo beveik visas rungtynes, bet pralaimėjo finišo sprinte“, – kitų sporto šakų terminais Kauno įvykius apibūdino „Il Resto del Carlino“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.