EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius didžiuojasi komandos pergale prieš „Bayern“: „Nedaug komandų laimi Miunchene“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ antradienį išvykos Eurolygos rungtynėse 84:73 įveikė Miuncheno „Bayern“ krepšininkus.

 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
 Š. Jasikevičius.<br>Barca Basket nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2022, 9:50 AM

Po rungtynių Šaras atkreipė dėmesį į pagrindinę katalonų problemą, tačiau jos nesureikšmino.

„Manau, kad sužaidėme labai gerai. Padarėme dalykus, kuriuos ir turėjome padaryti. Gal nepadarytos pražangos mums neleido pabėgti nuo varžovų, tačiau ir varžovų lygis yra aukštas.

Jie visada kovoja, jie visada žaidžia solidžiai ir prieš juos niekada nėra lengva. Nedaug komandų laimi Miunchene, tad turime būti laimingi“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

Po pirmosios rungtynių pusės „Barcelona“ pirmavo tik 3 taškais (37:34). Visgi, po pertraukos žengę „Barcelona“ krepšininkai kėlinį laimėjo 9 taškų skirtumu ir užtikrino svarią persvarą.

Šaras teigė, kad žaidimas tarp pirmosios ir antrosios rungtynių pusės skyrėsi nedaug, tiesiog po pertraukos katalonai pataikė savo metimus.

„Rungtynes pradėjome pataikydami 2 iš 10 tritaškių, dalis jų buvo visiškai laisvi. Negalėjome susikrauti persvaros tuomet, tačiau vėliau visą laiką laikėme 7–8 taškų persvarą.

Trečiajame kėlinyje pataikėme savo metimus ir žaidėme geriausią krepšinį. Aišku, atidavėme jiems pigių taškų, tačiau dar neseniai prasidėjęs sezonas, padirbėsime su šiais dalykais“, – kalbėjo „Barcelona“ strategas.

Ateinančias rungtynes „Barcelona“ žais ketvirtadienį, Lietuvoje prieš Kauno „Žalgirio“. Buvusį komandos strategą kauniečiai pasitiks pilnoje „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.