EUROLYGA 2023

Malonės iš „Partizan“ ir „Crvena zvezda“ sulaukęs S. Pesičius iš CSKA išgirdo ne tokį malonų atsakymą Serbija gali nepatekti į pasaulio čempionatą

Serbijos vyrų krepšinio rinktinės laukia svarbus pasaulio čempionato atrankos langas, į kurį atvyks Belgrado „Partizan“ ir „Crvena zvezda“ komandų serbai. Vis dėlto rinktinės treneris Svetislavas Pesičius atskleidė, kad rinktinė lange nesulauks Maskvos CSKA žaidėjų Nikolos Milutinovo ir Dejano Davidovaco.

Malonės iš „Partizan“ ir „Crvena zvezda“ sulaukęs S. Pesičius iš CSKA išgirdo ne tokį malonų atsakymą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Malonės iš „Partizan“ ir „Crvena zvezda“ sulaukęs S. Pesičius iš CSKA išgirdo ne tokį malonų atsakymą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2022, 3:40 PM, atnaujinta Oct 31, 2022, 3:41 PM

„Pirmadienį kalbėsime su CSKA. Tada mes tikrai žinosime. Tačiau situacija yra sudėtinga ir labai mažai tikėtina, kad galėsime jais pasikliauti, nepaisant CSKA noro mums padėti“, – „Mozart Sport“ atskleidė S.Pesičius.

Serbija I grupėje užima ketvirtąją vietą, kuri negarantuoja vietos pasaulio čempionate. Lapkričio 11 d. serbai išvykoje žais su Jungtine Karalyste, o po dviejų dienų namuose priims Turkijos rinktinę. Būtent dvikova su turkais bus labai svarbi, mat pastarieji I grupėje užima 5-ąją vietą.

Bėda ta, kad CSKA klubas šiomis dienomis žais dvejas VTB Vieningos lygos rungtynes, tad dėl to nenori išleisti svarbių krepšininkų.

I grupėje pirmauja Latvija (5/1), vėliau rikiuojasi Graikija (4/2), Belgija (3/3), Serbija (3/3), Turkija (2/4) ir Jungtinė Karalystė (1/5). Į pasaulio čempionatą pateks trys stipriausios grupės komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?