EUROLYGA 2023

„B Tribūnos“ įspėjimas dėl dabar jau žalgiriečio A. Butkevičiaus: „Plojimais norintys pasitikti Arną nebus laukiami“

Lietuvos krepšinio lygoje – laukiamiausias sirgalių desertas. Šalies čempionas Vilniaus „Rytas“ pirmą kartą šį sezoną sekmadienį susikaus su pastarojo čempionato trečiosios vietos laimėtoju Kauno „Žalgiriu“. Iki šios akistatos abu klubai žengė skirtingais keliais: jei žalgiriečiai laimėjo visus septynis LKL mačus, tai „Rytas“ buvo patekęs į duobę ir pirmenybėse jau turi tris nesėkmės.

„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> lrytas.lt koliažas
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> lrytas.lt koliažas
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> V.Skaraičio nuotr.
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> V.Skaraičio nuotr.
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> G.Bitvinsko nuotr.
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> G.Bitvinsko nuotr.
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> G.Bitvinsko nuotr.
„Tribūna B“ sutiks A.Butkevičių kaip ir kitus žalgiriečius.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 4, 2022, 12:53 PM, atnaujinta Nov 4, 2022, 1:00 PM

Dvikovai rengiasi tiek vilniečių, tiek ir Kauno sirgaliai, juolab, kad šis mačas bus žaidžiamas ne didelėje arenoje, o vos daugiau kaip 2 tūkst. sirgalių talpinančioje „Jeep“ arenoje.

Viena iš galimų intrigų – kaip sostinės aistruoliai pasitiks kartu su „Rytu“ praėjusiame sezone triumfavusį, tačiau vasarą į „Žalgirį“ perėjusį buvusi ekipos kapitoną Arną Butkevičių. Tačiau jau dabar pagrindinė „Ryto“ sirgalių kolona – „Tribūna B“ skelbia, kad gražaus sutikimo A.Butkevičius nesulauks.

„Tai bus, ko gero, kontraversiškiausias pastarojo laiko postas mūsų paskyroje, tačiau norime pasisakyti ne tik dėl jaučiamos pareigos, bet ir matant visą sukurtą burbulą nuo pat perėjimo pradžios, – savo feisbuko puslapyje rašo „Tribūba B“. – Mūsų visa bendruomenės veikla yra grįsta ideologija, kurioje "Ryto" klubas ir JBR spalvos yra viskas.

Ir joks žaidėjas niekada nebus aukščiau jų. Galime prisiminti anglų posakį atėjusį iš futbolo: „Užrašas ant marškinėlių priekio yra svarbesnis už pavardę ant nugaros.“

Turbūt iškart supratote, kad visa tai apie Arno perėjimą. Visi žinojome, jog tai krepšininkas – profesionalas, puikiai atlikęs savo darbą Vilniuje, ką visada pabrėždavo komandos treneriai ar komandos draugai, tačiau neturintis didelių emocinių ryšių su „Ryto“ spalvomis.

Vis tik, nei skambių frazių apie klubą ar sirgalius nėra pasakyta, nei aktyvesnio bendravimo kaip su Mareku ar Antanu „B Tribūna“ nėra turėjusi.

Pats perėjimas tikrai nebuvo netikėtas ar stebinantis, bet daug labiau stebino ir erzino kas vyko po to.

Iš savo pusės norime pabrėžti, jog titulų gali būti kiek nori, o krepšininkas gali būti ypatingai geras, tačiau „lengvas ir savaime suprantamas sprendimas“ pereiti į didžiausio priešo stovyklą jokiais būdais nėra legendos statuso ar pagarbos vertas poelgis.

Istorijoje nė vienas „“Žalgirio“ žaidėjas „Ryto fanų nebuvo sutiktas plojimais. Tai yra nepagarba kiekvienam fanui atiduodančiam visą save šiam klubui.

Iš mūsų to nebus. Kiekvienas gali turėti savo nuomonę ir išreikšti padėkas rinktinėje ar asmeniškai, tačiau mūsų sektoriuje plojimais norintys pasitikti Arną nebus laukiami.

Garbė buvo žaisti už „Rytą“, laimėti LKL ir būti brangiausiai apmokamu klubo žaidėju. Dabar Arnas bus sutiktas kaip ir visi „Žalgirio“ žaidėjai.“

Dar labiau aistras prieš būsimą kovą pakurstė ir Kauno „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“. Jie pabandė pašiepti „Jeep“ arenos dydį ir patikino, kad A.Butkevičius tikrai sulauks palaikymo.

„Žaidžia jie ir toliau NKL lygio arenoje ir džiaugiasi įspūdinga atmosfera su 2 tūkstančiais žmonių joje. Padarykime taip, kad žaliai baltų dainos, skanduotės, plojimai mūsų komandai ir Butkevičiui tame angarėlyje skambėtų garsiausiai“, – rašė Kauno ekipos gerbėjai.

Rungtynės sekmadienį Vilniuje tarp „Ryto“ ir „Žalgirio“ prasidės 17.20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.