EUROLYGA 2023

Vilerbano ASVEL treneris ir žaidėjai neslėpia – „Žalgirį“ žada įveikti

Kauno „Žalgirio“ komanda ketvirtadienį Eurolygos septintojo turo mačą Vilerbane žais su vietos ASVEL ekipa. Prancūzijos klubo treneris T.J.Parkeris ir komandos puolėjas Charlesas Kahudi kalbėjo apie būtinybę nugalėti žalgiriečius, nes jie yra tiesioginiai oponentai dėl aukštesnės vietos galutinėje rikiuotėje.

 ASVEL treneris T.J.Parkeris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 ASVEL treneris T.J.Parkeris.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2022, 6:39 PM

„Kauno komanda yra gera, žaidžianti puikų krepšinį. Žalgiriečiai yra aukšti, stiprūs ir kovoja abejose aikštės pusėse. Eurolygoje nėra lengvų mačų, bet mes žaisime namuose, todėl turime diktuoti sąlygas.

Tai bus rungtynės, kurias turime laimėti, jeigu norime palikti žalgiriečius už mūsų nugarų turnyro lentelėje. Turėjome laiko poilsiui ir galėsime atiduoti visas jėgas šiame mače dėl būtino laimėjimo“, – sakė T.J.Parkeris.

ASVEL veteranas Charlesas Kahudi pritarė strategui dėl būsimos pergalės: „Esame tame pačiame lygmenyje kaip „Žalgirio“ komanda ir žaisdami namuose turime laimėti.

Po chaotiškos sezono pradžios, dabar tikrai smagu būti geresnėje situacijoje. Judame gera kryptimi, radome resursus, kurie leidžia laimėti, todėl viskas klostosi sėkmingai. Vis dėlto dar laukia labai daug sunkaus darbo“.

Vilerbano komanda su žalgiriečiais kovos ketvirtadienį 22 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.