EUROLYGA 2023

Belgrado klubą perima patyręs Duško Ivanovičius

Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipa galiausiai nutarė imtis pokyčių dėl nesėkmingo starto Eurolygoje. Pirmadienį serbų ekipa paskelbė, kad nuo praėjusių metų pabaigos be klubo buvęs Duško Ivanovičius grįžta į Eurolygą ir treniruos „Crvena Zvezda“, pakeisdamas Vladimirą Jovanovičių. Su pastaruoju strategu buvo sudaryta sutartis trejiems metams, tačiau blogi rezultatai ekipos vadovybę privertė nutraukti kontraktą su specialistu.

Duško Ivanovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Duško Ivanovičius.<br>G.Šiupario nuotr.
Duško Ivanovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Duško Ivanovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Duško Ivanovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Duško Ivanovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 14, 2022, 6:15 PM

V.Jovanovičius prie Belgrado komandos vairo stojo tik šio sezono pradžioje ir pakeitė į Atėnų „Panathinaikos“ persikėlusį Dejaną Radonjičių.

65 metų specialistas iš Juodkalnijos D.Ivanovičius turi daug Eurolygos patirties, o 2019–2021 metais treniravo Vitorijos „Baskonia“ ekipą – su ja iškovojo tris ACB titulus 2002, 2010 m. ir 2020 m.

Per visą karjerą D.Ivanovičius treniravo „Baskonia“, katalonų „Barcelona“, graikų Atėnų „Panathinaikos“, rusų Maskvos srities „Chimki“.

Šiuo metu Eurolygoje „Crvena Zvezda“ yra iškovojusi 1 pergalę bei patyrusi 6 pralaimėjimus ir yra turnyrinės lentelės dugne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.