EUROLYGA 2023

Šaro kaltinimus išgirdęs E. Atamanas prašo įrodymų – turkas yra pasiruošęs atsistatydinti

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa Stambule liko be pergalės, bet iš jo parsiveža nemažą kraitį skandalų. Šaras trečiojo kėlinio metu įsivėlė į konfliktą su savo auklėtiniu Nikola Kaliničiumi, o po dvikovos žarstėsi kaltinimais vienam iš „Anadolu Efes“ trenerio Ergino Atamano asistentų.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2022, 11:57 PM

Pasibaigus rungtynėms „Anadolu Efes“ strategas E.Atamanas paiškino, ką Š.Jasikevičius kalbėjo jo asistentui. Pasak krepšinio specialisto iš Turkijos, Šaras metė kaltinimus dėl galimai filmuotos „Barcelona“ ekipos treniruotės.

E.Atamanas pareikalavo Š.Jasikevičiaus įrodyti šiuos kaltinimus.

„Šaras juokavo, kad paskambins E.Atamanui dėl Shane'o Larkino situacijos, tačiau jis man nepaskambino. Dabar laukiu jo skambučio su atsiprašymu šią naktį, nes po rungtynių, kai paspaudėme rankas, jis mano asistentui pradėjo reikšti kaltinimus, kad buvo filmuojamos „Barcelona“ treniruotės. Tai didžiulis kaltinimas. Šaras yra geras mano bičiulis, kviečiu jį tą įrodyti.

Jeigu Šaras man paskambins, aš paprašysiu jo tai įrodyti, jei jis tai padarys – atsistatydinsiu dar šį vakarą, bet jei jis nesugebės to padaryti, tai jis turi atsiprašyti mano asistento arba atsistatydinti iš Eurolygos trenerių asociacijos dėl šio kaltinimo ir elgesio“, – po akistatos kalbėjo E.Atamanas.

„Barcelona“ dvikovą Stambule pralaimėjo 86:96.

Po akistatos Šaras nedaugžodžiavo apie konfliktą su E.Atamano asistentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.