EUROLYGA 2023

Garsiosios L. Kleizos pasivažinėjimo keturračiu istorijos pabaiga – sulaukė Miškų urėdijos atsiprašymo

Buvęs krepšininkas Linas Kleiza 2021 metų sausio metų pabaigoje suspindo spaudoje, kuomet jam važinėjant keturračiu reido metu buvo užfiksuoti net keli pažeidimai. Visgi po metų paaiškėjo, kad sportininkas nepadarė jokio pažeidimo.

 L. Kleiza.<br> Valstybinių miškų urėdijos nuotr.
 L. Kleiza.<br> Valstybinių miškų urėdijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 2:01 PM, atnaujinta Dec 7, 2022, 2:26 PM

Buvęs sportininkas buvo sustabdytas Nemenčinės II kaime. Kaip tuomet teigė Valstybinių miškų urėdijos atstovas Jonas Bacevičius, L.Kleiza ignoravo specialaus automobilio šviesos ir garsinius signalus ir tik antram automobiliui užblokavus kelią šis sustojo.

Taip pat buvo paskelbta, jog L.Kleiza neturėjo teises vairuoti keturratį ir kad juo važinėjo ne keliais.

Praėjus beveik dvejiems metams buvęs krepšininkas nusprendė išstoti socialiniuose tinkluose su teigimu, jog tuometiniai pažeidimai buvo realybės neatitinkantys.

„Labai dažnai sulaukiu klausimų apie savo garsųjį pasivažinėjimą keturračiais, todėl norėčiau atskleisti jo pabaigą – oficialus Miškų urėdijos atsiprašymas, kuris nesulaukė tokio atgarsio ir dėmesio kaip nebūtas pažeidimas“, – asmeninėje „Facebook“ paskyroje rašė L.Kleiza.

Buvęs krepšininkas pridėjo nuotrauką, kurioje matomas oficialus Valstybinių miškų urėdijos atsiprašymas.

„2020 m. sausio 30 d. visuomenės informavimo priemonėse VĮ Valstybinių miškų urėdijos pareigūnų buvo paskleista tikrovės neatitinkanti informacija, kad Linas Kleiza padarė administracinius nusižengimus, nes nevykdė VĮ Valstybinių miškų urėdijos pareigūno teisėto reikalavimo sustabdyti transporto priemonę ir važinėjo keturračiu ne keliais. Dėl paskleistos tikrovės neatitinkančios informacijos atsiprašome Lino Kleizos“, – buvo rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.