EUROLYGA 2023

A. Karnišovas sulaukė legendinio Ch. Barkley patarimų: rekomenduoja laidoti šį sezoną

Praėjusiame sezone skambiai NBA triukšmavusi „Chicago Bulls“ ekipa, kurios vienas iš vadovų yra Artūras Karnišovas, šiuo metu susiduria su sunkumais. Legendinis Čikagos klubas savo sąskaitoje turi 9 pergales ir 14 pralaimėjimų. Toks rezultatas jį palieka už įkrintamųjų varžybų grupės.

Ch.Barkley ir A.Karnišovas.<br>Reuters/Scanpix ir A.Pliadžio nuotr. koliažas.
Ch.Barkley ir A.Karnišovas.<br>Reuters/Scanpix ir A.Pliadžio nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2022, 8:57 AM, atnaujinta Dec 9, 2022, 9:07 AM

Praeityje garsus krepšininkas bei šiuo metu analitiku dirbantis Charlesas Barkley taip pat liko nusivylęs dabartiniu „Bulls“ pasirodymu. Garsus NBA žaidėjas pasidalino savo mintimis apie Čikagos ekipos perspektyvas ir „Waddle & Silvy on ESPN 1000 radio“ laidoje žarstė patarimus komandos vadovybei.

„Griaukite viską. Jau atėjo tam laikas. Jūs turite kelis gerus žaidėjus, bet to nepakanka, jūs turite viską statyti iš naujo.

Sėkmės istorija buvo pernai. Tai jau naujas sezonas. Šiemet ir per artimiausius kelis sezonus NBA tikrai nelaimėsite“, – kalbėjo Ch.Barley.

Su problemomis sezono starte susidurianti „Bulls“ vis dar laukia į rikiuotę sugrįžtančio Lonzo Ballo.

Pasak legendinio NBA krepšininko, L.Ballo sveikatos problemos yra viena iš priežasčių, kodėl „Bulls“ turėtų laidoti šį sezoną.

„Manau, jei Ballų vaikis (L.Ballas-red.) būtų sveikas, tada galėtume galvoti apie kitokį scenarijų. Tai yra vienintelė priežastis, kuri mane sustabdytų nuo noro persitvarkyti, tačiau L.Ballas turėtų būti sveikas. Bet dabar situacija su juo neatrodo gera, tiesa?

Manau, kad „Bulls“ turėtų išmainyti savo geriausius turimus žaidėjus į ateities naujokų biržos šaukimus arba jaunus talentus.

Jūs jau nesate konkurencingi. „Celtics“ ir „Bucks“ savo žaidimą Rytų konferencijoje pakėlė į kitą lygį. Jūs net nesate viename pajėgume su „Cleveland Cavaliers“, – samproavo Ch.Barley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.