EUROLYGA 2023

„Šiauliai“ skolina Jokūbą Rubiną NKL ekipai

Su „Šiauliais“ vasarą susiejęs ateitį Jokūbas Rubinas skolinamas Mažeikių „M Basket“ komandai ir iki sezono galo rungtyniaus „7bet-NKL“ čempionate.

J.Rubinas.<br>NKL nuotr.
J.Rubinas.<br>NKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2022, 2:18 PM

Dvidešimtmetis 186 cm ūgio gynėjas Šiaulių ekipos gretose rungtyniavo epizodiškai ir per 6 sužaistas rungtynes „Betsafe-LKL“ vidutiniškai rinko po 0,83 taško. Pernai rungtyniavęs antrame pagal pajėgumą šalies čempionate J. Rubinas fiksavo beveik 11,9 pelnytų taškų bei 4 rez. perdavimų statistinius rodiklius.

„Jaunimui visada norisi duoti šansą atsiskleisti ir tobulėti aukštame lygyje, bet iškelti komandiniai tikslai taip pat užima labai svarbią poziciją. Šiai akimirkai manome, kad Jokūbui reikalingos žaidimo minutės, kurios jam bus suteiktos nacionalinėje lygoje“, – J. Rubino situaciją pakomentavo klubo direktorius Donatas Slanina.

Šiuo metu „Šiaulių“ komanda žemesnio diviziono ekipoms yra paskolinusi ir Kajų Leliuką (Šiaulių r. Kuršenų SM-„Grafų Furniture“ / Nostra.lt RKL) bei Mantą Litviną (Palangos „Kuršiai“ / 7bet-NKL).

„Palaikome ryšį su Mažeikių klubu bei tikimės, jog taip išliks ir ateityje. Dėkojame jiems už profesionalų ir atsakingą darbą. Tai puiki organizacija, kuri suteiks Jokūbui visas galimybes augti ir tobulėti“, – naują gynėjo etapą įvertino D. Slanina.

Šia vasarą mažeikiškis gynėjas atstovavo Lietuvos jaunimo U-20 rinktinei ir Europos čempionate iškovojo sidabro medalius.

Pasibaigus „7bet-NKL“ čempionatui J. Rubinas sugrįš į Šiaulius ir prisijungs prie komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.