EUROLYGA 2023

I. Brazdeikis grįžta į „Žalgirio“ Eurolygos kovas: „Esu šiek tiek aprūdijęs“

Žalgirietis Ignas Brazdeikis, dėl ligos praleidęs dvejas pastarąsias Eurolygos rungtynes, penktadienio vakarą jau bus pasiruošęs padėti komandai dvikovoje Kaune su Miuncheno „Bayern“ klubu.

I.Brazdeikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
I.Brazdeikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2022, 3:06 PM

Krepšininkas į rikiuotę spėjo sugrįžti dar praėjusio savaitgalio „Betsafe-LKL“ čempionato susitikime Kaune su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“, o šią savaitę su kitais komandos draugais jau ruošiasi akistatai Eurolygoje.

„Tikrai jaučiuosi gerai vėl galėdamas prisijungti prie komandos rungtynėse, būti su kitais žalgiriečiais, treneriais. Smagu vien būti šioje aplinkoje. Aišku, niekada nėra lengva sugrįžti po ligos. Kelias pastarąsias dienas praleidau arenoje, buvau susikoncentravęs ir vėl kibau į darbus, – su „Žalgiris TV“ bendravo I.Brazdeikis. – Esu šiek tiek dar aprūdijęs. Kaip bebūtų, stengiausi palaikyti sportinę formą, kaip tik galėjau. Dariau pratimus namuose. Mano kūnas dabar jaučiasi gerai, o tai ir yra svarbiausia.“

Krepšininkas namuose stebėjo, kaip „Žalgiris“ praėjusią savaitę savų žiūrovų akivaizdoje palaužė Madrido „Real“ klubą. Kaip pasakojo pats gynėjas, namuose jis negalėjo nustygti vietoje palaikydamas žalgiriečius.

„Buvo puikios rungtynės su „Real“. Šokinėjau ant sofos iš džiaugsmo. Sirgau už vyrukus ir atrodė, kad esu kartu su jais. Dvikova buvo iš tikrųjų labai smagiai nuteikianti, vyrukai padarė didžiulį darbą iškovodami pergalę. Buvau labai laimingas juos stebėdamas“, – šypsojosi I.Brazdeikis.

Penktadienį žalgiriečiai stos į kovą su „Bayern“ klubu, kuris Eurolygoje po 14 turų turi dviem pergalėmis mažiau nei „Žalgiris“ bei rikiuojasi 15–16 pozicijose.

„Tiesiog akcentuojame tuos dalykus, kuriuos turime daryti gerai. Kalbu apie gynybos ir puolimo akcentus, žaidimą kartu kaip komanda. Tai yra svarbiausi akcentai ruošiantis dvikovai“, – apie pasiruošimą rungtynėms su Vokietijos ekipa kalbėjo Ignas.

I.Brazdeikis prieš šventes sulaukė ir giminaičių atvykimo į Kauną. Krepšininkas spėjo aprodyti komandos rūbinę jaunesniam broliui Augustui, kuris, kaip ir Ignas, siekia tapti profesionaliu krepšininku.

„Jam truputį viską čia aprodžiau vakar. Jam viskas patiko. Jis jautėsi labai gerai būdamas čia, kur man tenka treniruotis kiekvieną dieną. Jis tuo mėgavosi, o man labai smagu, kad kartu su manimi čia yra ir šeima“, – teigė I.Brazdeikis.

Kauno „Žalgirio“ ir Miuncheno „Bayern“ susitikimas prasidės penktadienį 19.44 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.